Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ti radi ono sto najbolje znas pusti se pametovanja. Zaradjujete novac privatizacijom, unistenjem te za kraj prodajom firme.
Odlicno organizovano, u pravi cas i dusmanima u inat. U najgorem trenutku dolaze nam silni investitori i naravno je za pohvalu..a ima ko zna sve o ekonomiji, Bakir je kao pokrovitelj foruma ispred drzave i ne znam sto nije dosao i Radmanovic, bolje bi mu bilo nego da kontrira sam sebi sutra...
cuj haris, ahahahahaha, sto me nasmija. ja se i ne sjecam ko je to. jel to onaj sto je zakuhavo s dodikom i doveo do ovakve situacije u kojoj smo sad?
Bakire gdje si ti zalutao? Ti ko imas pojma o ekonimiji. Prije par dana si potpisao smtni udarac namjenskoj industriji u BiH zabranom izvoza i time direktno ukinuo hiljade radnih mjesta. Jadni mi sa ovim sposobnim politicarima.
LAKO VAM JE SADA. HARIS JE OVO SVE ZAPOČEO,OSMISLIO I POKRENUO.