Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudna zemlja sa cudnim vladarima. Dolaze vlastodrzsci i hvale se kao idioti sa sitnicama vjerujuci da narod ne zna toliko, koliko u stvari zna! :D S onim vec odobrenim milijardima od evropske banke se komotno moze jedan CIJELI autoput graditi. Pare nisu nikad problem bili, posto Koridor Vc pripada uz evropski plan prostornog uredjenja panevropskih koridora. Koga vi to zelite budalom praviti? :D Dolaze druga vremena, propadat ce vam imovina koliko ce vas i surovi realitet zgazit. U vasim kozama necu da budem, kad narodu pukne film.
stvarno, i jos se hvalite kako je 20KM godisnje napredak. stidite se. 3KM jeste premalo ali vas 20KM ne dize u nebesa
Je li ih stid u 4 godine SAMO 80 kilometara ce napraviti?
Predizborni shit. Katastrofa!
mi cemo graditi 160 KM jos brze ceste i to u dvije godine
Sta kaze Mile Ronhil na sve ovo?
nase gradjevinare na nas autoput,a ne slovence...ne trebaju nam stranci kad posla nema ni za nase ljude
Mashala, ajde ne bil se ispunilo tih 80 + 40-tak koji su vec tu + zaobilaznica oko Sarajeva....skratit ce se put Zenica Sarajevo za sat vremena sigurno...a jos ce se Sarajevo osloboditi kolapsa koji izaziva tranzitni saobracaj.Sa tih 120 km autoceste, moci ce se u naredne 4 godine graditi po 30-40 km godisnje..Svaka cast za Federalnu direkciju!
ma samo neka se gradi oko konjica cccc