Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLIKO LI JE OVDJE PARA POKRADENO PITANJE JE SAD
I Jerlagic bi im pozavidio na pranju para
sto niste napisali koliko ce para otici u stranacke dzepove cim je tu Boro ukljucen nemogu to biti cista posla
Eto vam došo hrvatski HDZ u Mostar da otmu hidrocentrale do Konjica.Kazu ne interesuju ih Sejdic Finci i hrvatski kantoni,koji šupljaci tata
...čime će biti osiguran jedan od preduvjeta za ostvarenje planirane proizvodnje uglja u narednom periodu, I POVECANJE CIJENE STRUJE ZA DOMACINSTVA ZA 10%, dok ce cijena struje za izvoz pasti za 15%... :)
Znaci Tomo i Boro ce uzeti proviziju za dumpere....Ma divno. «PREMAR Services» AG , Switzerland (head office) Territory: mines: «Bor» Serbia; «Banovici» Bosnia & Herzegovina; «Uglevik» Serbian Republic, Bosnia & Herzegovina; «Gacko» Serbian Republic, Bosnia & Herzegovina; Period of validity: till 25.12.2012 «PREMAR Services» AG, Neudorfstrasse 22, 6313 Menzingen, Switzerland General Director: Tomic Pero Switzerland: Tel: + 41-41-756-07-90 Fax: + 41-41-756-07-94 E-mail: [email protected] Representative Office in Bosnia: «BELAZ PREMAR SERVICES» DOO Address: Draže Mihajlovića bb , 76330 Ugljevik Director: Boro Katanic Tel.:+387-55-773-630 Fax: +387-55-773-631 E-mail: [email protected]
kako moze biti adresa draze mihajlovica???
Opet neka prevara. Firma iz Svajcarske koja nema ni web stranicu, i koja se nalazi ovjde http://web2.cylex.de/anfahrt/premar-services-ag-4911011-anfahrt.html je obicna jebena kuca u svajcarskom selu. Vjerovatno se radi o firmi - jedan covjek jedna firma - i taj isti treba da nabavi dumpere. To nije EPBIH mogla sama nabavit dumpere ???
Čudilo bi me da se direktor te švicarske kompanije zove Heinz ili Helmut.
Država stala iza rudnika a u RUDNICIMA državni neprijatelji i lopovi kolo vode preko fantomskih Upravnih i Nadzornih odbora.