Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje vam je da se pozabavite palestinom i kako da im pomognete, jer ste prve komšije s gazom a ništa ne radite po tom pitanju!!
prodajte Iranu to ostrvo da dvogledom gledaju Izrael
Dabogda propali...
Sad će ih podmititi da preuzmu Palestince iz Gaze i zatvore ih u onaj logor kod Rafah prelaza koji već grade. Već prije više od mjesec dana je izišla vijest da Izrael lobira da se ukine egipatski dug, u zamjenu za to da prime Palestince, na šta Egipćani nisu pristali tada. Ali dakle, već najmanje desetak dana se gradi logor kod Rafah, sve sa zidovima okolo. Sve to sluti na zlo.
Egipat je imao sve a novaca naj više i onda dodje Amer uvede demokraciju postavi svog pijuna isuši Egipat i ajmo kući.
Taj dio Egipta svakako nije njihov.
prodajte svojoj braci izraelcima.
Joj vijesti, Egiptu treba novac? A nije mozda da prodaju sve to zbog ajkula?
hahahahahahahahha pa koliko glup moras biti da takvo nesto i pomislis napisati hahahaha
A ko je ono postavio trenutnu Egipatsku vladu? Ljudi protestovali, ginuli, izborili demokratiju. Došli Ameri, postavili svog diktatora, sada bukvalno prodaje zemlju.
daće njima cionisti pare u zamjenu za šutnju i ugnjetavanje palestinaca
Mogu samo guzicu prodavat