Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj nas jadni zaostali narod je spao na to da Arapima zemlju prodaje za par hiljada
Lahko je prditi iz dijaspore, bujrum nazad i bez pomoci stranke ili poznanstva prezivi godinu dana...
ko je iz dijaspore majmune
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
u RS procedura otvaranja firme traje 3 dana i kosta 1km(60km sa svim taksama) i sve na jednom salteru. u fbih traje 35 dana(krace ako "podmazes") i kosta od nekoliko stotina do 2 hiljade maraka. vidi se ko koci BIH.
Sa uspjesnom strategijom razvoja drzave (aha bas), doveli smo se u situaciju da rasprodajemo drzavu po bilo koju cijenu, a zbog cega? Da nam djeca imaju sta nasljediti?Moze investicija, moze sve, al ne moze niko prodavati drzavu, zemlju, resurse. Ljudi moji, drzava nije u privatnom vlasnistvu politike, nego u vlasnistvu naroda i generacija koje dolaze. Pa ima li pameti u ovoj usranoj drzavi, rasrodajte sve kada vam nista nije sveto pa da nam djeca budu podstanari u vlastitoj drzavi.
Kod nas se za pomoć pri otvaranju firme poklanja tele,a kod njih valjda deva pa je baš nezgodno za ubrzati proces.
kao sto u clanku od prije par dana pricitah - nije ovo mjesto za tebe, rece arap bosanki koja je dosla kupiti stan. eto sta nam donose arapi, nema tu nikakve koristi, samo dugorocna steta.
Eh ta saudijska arabija nema jadna nigdje drugo investirati nego baš u BiH :)) PA nemaju sad para ni da plaćaju vlastite račune kući A KAMOLI VANI :)))))))
Haj nek ne foliraju u roku 6 mjeseci dobiju odgovor da im treba jos dokumentacije..i vec nakon 4 godine otvore firmu?!...e sad ko negdje drugo brze mogu otvoriti firmu?!!? :) :)