Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodo moja otvaranje firme u njemackoj traje ca. 7 minuta. U BiH moras prvo napuniti torbe raznim VIP-s eh onda se razmatra i nakon 7 mjeseci imas firmu.... Da ne pricamo o nepoznanici zvanoj porez ili kada ce te lokalni matadori poceti reketirati ili ti djecu prebijati ili pak ubiti. Ko je lud da pravi bilo sta u takvoj Bosni!?!? Najljepsa zemlja i naj ljudi na svijetu najgora dzava i najgori politicari u vasioni
Druga stvar FIPA je izgubila znacaj, a investicije vodi BBI biznis forum - privatna organizacija i biznis klub. Ne drzava! Fipa mora rukovoditi forumima investicija.
Niti jedan legitimni investitor koji ima dokaz o porijeklu novca stecen na legalan nacin ne ulaze novac u projekte u Sarajevo jer Vlada FBIH nema adekvatne garancije za projekte od znacaja za drustvo. Zo su razvojni projekti, energetika i sl. Privatni investitori sa sumnjivim kapitalom ulazu u nekretnine. To su bliski Al Shiddiju koji koristi kapital od donacija kao investiciju.
Inace investitori u redu stoje ne bi li ulozili svoje pare,pa da stranacka armija zaposlenih moze svoje plate uredno da dobija.
Ulozilo su arapi prije 5 godina 10 miliona KM u Cazinu, napravili tvornicu liminiranih ploca sa najmodernijim masinama, ali tvornica do danas nije proradila. Izvarali ih nasi ljudi, niti ima sirovine a sad nebi bilo ni radnika. Kao da su u vatru bacili pare. :)
Ma nemoj hahaha
ma nemoguće ..i nista nije do vas nego do politike?.. do mita korupcije velikih gazda politickih miljenika koji deru ovu zemlju do kosti?? ma hajte molim vas
Zbljuuuvv
Agencija za istrazivanje tuda i gibljenje vremena je postojala u Alanu Fordu
ova je duplo gora 😉
A korupcija privlaci? Nije ni Dodik kriv za sve. Najlakse je naci "opravdanje".