Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro dosli smogovi, magle i vreće zlata
tesko pada kad se gradi, tesko kad se ne gradi…magle u glavi a vrece u havi
Bude li tibra pacific pokusala unistiti i ovaj dio grada, treba svaki sarajlija stati pred masine!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Umjesto da se ovaj prostor izmedju unitica, holiday inna i stambenih zgrada iskoristi i napravi gradski trg kakvog ovaj grad nema i za kakvim vapi, onaj parking premjesti ispod zemlje, oni pripremaju teren za jos par privatnih nebodera, strasno!
Unosan posao za korumpirane političare . Dobre lokacije za dobre pare. Bez putne infrastrukture i bez parkova i klupa za odmor. Sarajevo se gradi bez plana i analiza. Blagodat je graditi i uljepšavati grad ali zasto Sarajevo kao osrednje veličine grad koji moze postati metropola ima zastoje u saobraćaju po gradu sa bilo koje strane da se ulazi. Nekome je minuta bitna da se doveze do bolnice. Kuce izgore za pola sata jer im se ne može brzo ili uopšte prići.
Što nije 44 zašto je 22
Neboder sa 22 sprata? 🤣
Urbanističko arhitektonska nakarada. Ispred hotela gdje je ulaz ,pristup ,i fontana se kao palačinka gradi objekat i još na njoj cio neboder. Takodje ispred Alte Da li iko ima mozga i pameti, da ostavi objektima malo zelene površine ,pristupa,pješačkih komunikacija.. Fuj...od struke
Pogledajte u normalnim zemljama ko živi u gradovima, samo sirotinja,Ovi pametni su na periferiji u kucama i zelenilu... Ipak smo mi zaostali Balkan...
Tiho tiho :) u ovoj državi je sve tiho :(
Ugusit ce te nam djecu. Majku vam lopovsku, SDAovsku!
Ti boga mi zapeo u 2 osnovne pa ne znaš ni citati novine :) Srdjan je u NS de uozbilji se
Jebali vas vise neboderi i to u Centru ! Gradite tamo gdje jos ima mjesta, zamijenite stare zgrade novima. Imate primjer starih zhrada na Kosevskom ( Zuke Dzumhura ulica ). Mozete cijelo naselje napraviti. Eto i to vam je opstina Centar.
Ne! To je urbicid!
Cujem da ce se popularna serija Smogovci nastaviti snimati u Sa I to bas na lokaciji M.Dvora.
Faruk Kapidzic je gospodin za sve vas!
Eto kako je trojka uzela vlast, sad ide vracanje dugova
al ih Tibra gradi sad dosao do centra.
Urbicid
Zaokružit na 25 spratova.