Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovim cijenama na svjetskom trzistu kod nas bi na pumpama cijena trebala biti cca 1,95 KM max, gledajuci reciprocitet s obzirom da je cijena pala od aprila 2011 za 25%!!! zasto se ne smanjuje cijena na pumpama? moze li neko to da objasni.
stalno čitamo padu cijena nafte na svjetskom tržištu ali mi nikako da osjetimo to pojeftinjenje jer se naši naftaši stalno vade na to da su kupili naftu u vrijeme kad je barel bio skuplji i da trošimo zalihe koje su tad nabavljene i po tim cijenama...izgleda da smo mi pokupovali svu naftu svijeta i uskladištili je ...sramota...ali i narod je kriv što sipa uopšte gorivo na našim pumpama,znm da je ovo džaba pisat al eto...treba nam tako kad smo ko ovce....
Znači očekuje se poskupljenje za 5 feninga
a, ja se bas pitam sto li su to kod nas cijene zakovane (tj ceka se opet neki rast na svjetskom trzistu, da se otkuju, ali prema gore)...hvala na strucnom pojasnjenju:)
E moj denzele, kod nas cijene goriva ne padaju, jer nema zabrinutosti zbog usporavanja ekonomije, kako ti to nije jasno?
kod nas, na nasem mikro kosmosu, tj nasim benzinskim pumpama nisu...