Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore sto odlaze pametni i sposobni a ova gamad sto za SDA i HDZ glasa samo se jos vise koti
Najgore je sto postena raja ne moze otici odavde...a neka ostane ko god hoce da glasa za SDA i HDZ i SDS (i ine)
U slučaju da trebate investitora, ja sam u kontaktu s nekoliko [email protected]
A mozda i to što u ovoj vukojebini dok dobiješ papire za dozvolu i zaboraviš u šta si htio investirati
Obični krmak. U cementari je radilo više od 500 radnika sada radi oko 240. Pa šta priča došljo i prodana duša o ljudskim resursima. Korumpirani lopov i lažov. Pere pare preko nekoliko domaćih kamionđija koji su se obogatili preko noći prodavajuči cement i naravno davajući njemu reket. Neka krmak kaže koga je kupio u općini i FMOIT i od koga je kupio okolinsku dozvolu za spaljivanje guma u cementari bez znanja i odobrenja lokalne zajednice. Jioš jedan kleptoman iz ergele bitangi i biznismena.
...vijece stranih investitora??? Jel i to uhljebarska drzavna organizacija? Jbt kakvih mi vijeca org i udruzenja sve imamo za 15 planeta!
Bem ti...da mi je onaj kamioncic.......tek sad vidim
Ovo je otvoren poziv na sex.....sramota :D
Šta to dalje znači - no people no taxes. No taxes no investment. No investment no new jobs. No new jobs - people running away from Baznija. Živjela sda.
Obeshrabrim vam majkice.... Poz iz Njemacke. Trunite.
Kakve gluposti. Populacioni saldo, smanjenje ili povecanje broja stanovnika nema veze sa investicijama. Jaka privreda se moze napraviti i sa daleko manje stanovnika. Island npr., ima nesto vise od 300.000 stanovnika, a veci je njegov BDP od BDP-a BiH, koja ima skoro 4 miliona stanovnika.
to je najveći neprijatelj BiH pored sda
Imal još njegovih slika?
E Branimire da se dogovorimo, kad odu svi ti ugasi svjetlo , jel ok ?
hebite se za strane investicije :)
Najgore sto odlaze pametni i sposobni a ova gamad sto za SDA i HDZ glasa samo se jos vise koti