Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teško da je bio gori predsjedavajući Vijeća Ministara do sad.
A što je najtužnije... Teško da će biti i bolji :D
Vjerovatno smo u Beogradu najslabija i najnepripremljenija delegacija.... Srbiji svaka čast kao domaćinu, veliki izazov za organizaciju, od prevoza do smještaja, protokola.... Pa što im Bevanda nisi prezentova onu prugu gdje se snimao "Valter brani Sarajevo"... da to Kinezi lijepo obnove... da se napravi turistički voz od Bistrika pa dalje na istok.... do Višegrada.... Voljeli bi to obići Kinezi ali i mnogi drugi širom svijeta....
HVALA KINI. SADA SU RIJEŠILI OVAJ PROBLEM A NADAM SE DA ĆE ZA PAR MJESECI KINA DOĆI DA RIJEŠI NEZAPOSLENOST, GLAD, BIJEDNE PENZIJE I DA SPASI OVE ISTE OD SIGURNE SMRTI OD GLADI I SVE OSTALEPROBLEME KOJE IMA BOSNA I HERCEGOVINA. BIĆEMO MI STRPLJIVI, KINO HVALA TI ZA OVO SADA A SVE OVE POBROJANE PROBLEME RJEŠAVAJ JEDAN PO JEDAN.
Pusti to da li je neko spreman investirati, nego hocete li im vi dozvoliti, mangupe ;)
Eto jos firmi za reketiranje
Odavno, Bevanda. Odavno.
Premijer Li se raspitivao o mogućoj saradnji sa BIH u vezi otkupa papaka na kinesko tržište....
Super, svaka vrsta investicije je dobro dosla... :))))))))
Kina je prva ulagala u BiH poslije rata i finansirala fakultete, studente, firme... Samo što nisu narod koji se voli hvaliti onim što uradi. Ni ove vijesti ne bi bilo da nije ovog vampira. Mora se uslikat, inače se ne važi.
nek neko ulaze pa makar crni dzavo-samo nek ulaze da nam krene konacno...... da se otrgnemo od MMF-a
Nema od ulaganja u BiH nista dok se ne rasformira institucionirana korupcija 3-narodnog i stranackog dodjeljivanja funkcija. Dotad... svaka marka, dolar, euor, yen, yuan... ko da si ih kozama bacio da jedu.
Investira želi Kinati u BiH
"_Nadam se da će u BiH biti dovoljno mudrosti i da će gospodarstvo biti stavljeno u prvi plan, a da će odnosi u regiji i dalje biti relaksirani, pogotovo između BiH i susjeda", rekao je predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda." U BiH se gospodarstvo još nije stavilo u prvi plan, pa sumnjam da će se i sada staviti. Sumnjam da će se znati iskoristiti ponuđeno. Dosadašnje iskustvo o svemu govori. BiH Vlasti ne zanima ništa što je u interesu Države i naroda. Kina je privredna sila i ako se ne bude znalo iskoristiti ponuđeno, onda nismo ni za šta. Da li će Kinezi vršiti nadzor nad novcem? U njihovj državi je smrtna kazna za krađu, a kod nas se sve prašta. Znaju li oni to? :)))))
У Београду, на аутопуту, имају оне бандере по средини, између трака, и данас стоје 4 заставе: Босне и Херцеговине, Албаније, Србије и Кине, на једној бандери. На другој су Хрватске, углавном по 4 заставе на свакој. Баш их лијепо видјети, ја бих их оставио да стоје током цијеле године.
Lijepo si to zapazio.... Zastave jedna pored druge simbolizuju prijateljstvo i poštovanje.... A vjerujem da je i tebi srce zaigralo junačko, kad si uz "ostale" ugledao i našu zastavu.... Kakva je takva je..... NAŠA je.... Kad boravimo vani na duže ili kraće vrijeme, bilo u Berlinu, BGD, Zagrebu, Ljubljani, Atlanti....Bosnu neobično volimo i poštujemo.... ali čim se vratimo i uklopimo u svakodnevnicu... psujemo je i grdimo, kao da nam je ona jadna kriva, što smo mi ovako teški i naopaki ljudi..
Јок, ето заиграло срце због кинеске заставе. Нисам од оних што псују. :) Жао ми што нисам могао сликати.
Nadam se da ce NR Kina ubrzo podrzati Komunisticku partiju BiH, da napokon zavrsimo sa Bosnjacima, Srbima i Hrvatima koji mahnitaju ovom zemljom zadnjih 25 godina.
Vazno je se zaduziti, ko i kako ce se pare vracati nije bitno :)