Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudo ne zatvaraju i u BiH,pa Bingo ih je davno poderao ,bar sto se tice Tuzle!
@zeze nema veze moj te dinosaurus ceka spreman za jahanje.
samo da kazem @Jozo po mom se voz\'o hehehe
Drži se Dženane!
u visokom ih bingo podero odavno...
Definitivno nisu \"najjeftinije mjesto u gradu\". I nadam se da će srediti svoju stranicu jer trenutno izgleda ko da ju je radila informatička sekcija iz osnovne.
Francuska je utvrdila da je GMO otrovna hrana i zabranila ii će zabraniti prodaju svihproizvoda koji sadrže kukuruzni sirup, te sojin lecitin. Sve će to završiti na policama prodavnica u BiH i eventualno u Srbiji. Samo upratite.
Treba bojkotovati strane firme jer nece da prodaju nase (Bosanske) proizvode i samo preferiraju proizvode iz njihovih zemalja. Tako radi Merkator za Sloveniju, Konzim za Hrvatsku. Jedino BINGO je domaca firma i samo oni prodaju robu od domacih proizvodjaca. KUPUJ DOMACE, KUPUJ SRCEM!
Ma ovaj Interex je propast živa, u BiH bar krajeva za koje znam, nemaju šanse.. u Tuzli Mercator, Bingo, Konzum možda, u Gračanici Interex ništa, Bingo, Konzum i još neki, u Doboju kada bi otvorili interex propali bi sigurno, ovde Konzum, Bingo, lokalni BmD, Tuš... Ja u interexu bio samo jednom i to kada su ga otvarali jedino što im valja onaj veliki smoki top budget :D
Zar ..commi......nije dao svoj komentar...!
interes
Jako zanimljivo. Dok sam čitala usljed prevelikog entuzijazma spala sam sa svog dinosaurusa.