Promo
44

Inoma ostaje uz svoje vjerne kupce i u svjetlu novonastale epidemiološke situacije

Sami kreirate svoje dobro raspoloženje, a za to ponekad nije potrebno puno. Omiljena beauty poslastica, parfem, nakit, sat ili naočale sasvim su dovoljan razlog za osmijeh.

Zanima Vas što je novo u ponudi? Trebate izabrati poklon za prijateljicu? Nestalo vam je omiljenog pudera? Ili se jednostavno želite razveseliti novim parfemom? Posjetite Inoma web shop te jednostavno i brzo, iz udobnosti i sigurnosti Vašeg doma, naručite proizvode iz raznovrsnog asortimana.

Bezbrižno istražite modele novih kolekcija naočala – spremni dočekajte sunce. Pripremite novi sat ili nakit uz odjevne kombinacije koje jedva čekate obući. Ne zaboravite na svoje rituale njege, jer sada je jedinstvena prilika da si posvetite vremena i pažnje.

Otkrijte novi hobi, pročitajte knjigu koju već dugo želite, pogledajte novu seriju. Razveselite se sitnicama i izmamite osmijeh kapljicom omiljenog parfema. Ostanite kući sa svojim najdražima i mislite na svoje zdravlje, jer to je najbitnije.

Mi smo tu za Vas

Vaše narudžbe primaju svakog radnog dana, a narudžba nakon slanja stiže na adresu u roku od 24 do 48 sati. Dostava je besplatna za sve narudžbe preko 100 KM, a poštarina 7 KM za narudžbe ispod 100 KM. Možete odabrati kartično ili gotovinsko plaćanje. Za još veće zadovoljstvo, kao mali znak pažnje, Inoma Vam nudi raznovrsne pogodnosti i iznenađenja pri svakoj kupovini.

Također, jeste znali da svoje "devetke" možete skupljati i prilikom online kupovine? Uz INOMA CARD ostvarite dodatne usluge, popuste i ostale pogodnosti - jednom kada postanete član programa vjernosti, svaka vaša sljedeća kupovina vrijedit će više. Detaljnije informacije o INOMA CARD programu pronađite na inomacard.inoma.ba.

Pratite Inomu putem društvenih mreža, posjetite web shop i otkrijte šta su Vam pripremili.