Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, mora se svaka investicija u rep. sumskoj objaviti kao vijest? Naravno da mora, jer to i jeste vijest koja se ne cuje cesto. \"PREMA NEDAVNO PUBLICIRANOJ ANALIZI INVESTICIONO RAZVOJNE BANKE REPUBLIKE SRPSKE, UKUPNI PRILIV DIREKTNIH STRANIH INVESTICIJA U 2008. GODINE IZNOSIO JE 737 MILIJUNA KM, OD C(EGA JE REPUBLIKA SRPSKA PRIVUKLA TEK DVADESETAK POSTO, ODNOSNO 166 MILIJUNA KM, DOK JE FEDERACIJA BIH PRIVUKLA 80 POSTO, ODNOSNO 571 MILIJUN KM\"
Napred DIKO Srbska Republikoooooooooooooo RS prkosi svetskoj ekonomskoj krizi a prkosi i nasim neprijateljima pa i onim zlo-susedima (ostacima turske okupacije)kako li se oni vec zovu neznam mmmm cini mise zovu se s pocetnim 2 slova PO******
Bogami, ja kad bi bio Srbin(fuj, fuj) teskom bi mukom umro, kada bih znao sta moju djecu i unuke ceka, da ce da postanu muslimani i radjaju muslimane i muslimanke. Kako ce to srpska slava moci da pretrpi, pa to ce da bude necuveno. Ali dobro, o srbima e se onda pricati kao o mitovima - nece se znati ustvari da li su uopste ikada i psotojali. Ziv ti meni bio pa sve docekao ;.)
Dodik opet za\'ebo cerica i tihica
jes, jes, aha gdje to sretnes muslimane, po ulicetinama i pijacama, bitno je da njih nema tamo gdje treba, besje roblje nepismeno. ionako ne vidim kakve to veze ima sa tobom, mozda to sto ti pricas i bude za 50 godina, ali zaboli me nesto za tim, do tada cu biti leden, a sto se mene tice moje djete moze biti sta hoce, njegov izbor, bitno je da ja za zivota mogu slobodno da se krecem, a po svemu sudeci, bosanski muslimancici nece jos dugo dugo dugo
za koju godinu muslimani ce vladati svijetom mamlaze, zivi bili pa vidjeli, ovdje u svabiji u koji god grad udjes najvise turcina sretnes, a statistika pokazuje da ce u narednih max 10tak godina njemacka biti muslimanska drzava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ko kaze da srbi iz BiH moraju imati bosanski pasos, lagano dobiju srbijanski. bolji je od bosanskog u svakom slucaju, ja ga imam i evo bas ocekujem vjesti o bjeloj sengen listi, samo ne znam sta ce te vi muslimani, sad je jasno da \"nam\" zbog vas ne daju vizne olaksice
Fabrika radijatora nije nista. Nama ce Kuvajcani u Sarajevu napraviti fabriku najbrzih procesora na svijetu tako da ce postidjeti INTEL i AMD.
coovjek se mora zapitati zasto bi indijci gradili fabriku u laktasima (dvoristu glavonje vozda tzv. rs) ? mislim,, zeljezo i ostali materijal mora dolaziti iz srednje bosne (zenica, kakanj, itd) zasto se fabrika ne gradi tamo (cisto radi ekonomske i fizioloske situacije ) ? dodo je ponudio nesto indijcima da bi se to nesto gradilo . sad,, sta je ponudio ne znamo. ne vjerujem da im je dao malo one debele guzice. ali ko zna nasto se indijci pale ?? ;-))
zalosna je ova prica o tzv. ulaganjima u tzv. republisku srpsku. jedan energoinvest ima vecu ekonomsku i financijsku vaznost nego tri cetvrtine chitave industrije u tzv. rs.
dodik samo potpisuje i potpisuje ugovore. a nigdje nista se ne gradi jeli iko vidio jednu fabriku koju je dodik potpisao ??
@ SRBIN Radijator od Bosanskog gvozdja neces hoces srpski a BOSANSKO HERCEGOVACKI pasos hoces ili moras ?
STA CE NAM RADIJATORI OD FEDERALNOG ZELJEZA, JA ZELIM SRPSKO!
Joj jesu dobri ovi iz RS, jos da shvate da su pravoslavni Bosnjaci pravili bi radijatore ko s nokta
@wmo Zbog cega onda citas NASE novosti ?