Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me zanima da li bi nasi povukli proizvode s trzista, vjerovatno bi krivnju prebacili na djecu ili na roditelje...
izvadis ladice, primaknes ga zidu, izbusis dvije rupe 10mm, uguras dv tipla, 2 sarafa, vratis ladice i pusti djecu da se igraju. kad pravis razmjestaj pristupi istom procesu i dovidjenja
@silent_bob, uradi kako sam ti rekao i ne brini ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kod nas bi vjerovatno pitali roditelje gdje su bili i šta su radili te zašto nisu čuvali djecu?
i to bi bilo sasvim ispravno pitanje !
Kod nas u BiH bi djeca bila kriva sto su se bas tu nasli igrati 😂
Roditelji degeni, na svakom takvom ormariću i komodi postoji uputstvo za sastavljanje i upotrebu gdje je lijepo nacrtano da se proizvod mora zatiplati u zid. Normalno da samo glupi Ameri nemaju dovoljno mozga da to skontaju.
Zaboravili su napisati glupim amerima upzorenje na ladicama kao sto im pise na retrovizorima u auta i na svim drugim stvarima.
Nije to ormaric, to je komoda.
...šipadove nisu padale.
Samo su se raspadale
pa ovaj ormaric je za suprotni zid :)
Moras biti glup pa ovo kupiti, a nivo retardacije raste u beskonacnost ako jos kuci imas malo dijete.
na kraju će ispasti da su ormariće pravili u Zavidovićima ..............
Pa šta je čudno jarane, imaš firmu Ramex u Kladnju koji godinama radi za Ikeu, krevete i te gluposti...i to ljudi se slomiše radeći, ne mogu nadostavit proizvoda koliko ide na tržište...
@thewhisper nije poenta ko je pravio, nego na koga će svaliti krivicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije ikea kriva, djeca se penju i zavlace kuda kod mogu. koliko sam makla sa regala, uhvatila stolnjak dok nisu sve svukli sa stola, ili vadila ruku iz saksije dok se nisu zemlje najeli.tragedija, desava se
Stvar je u tome da danas sa svim komadima stojećeg pločastog namještaja dolaze i setovi za pričvršćivanje za zid. Narod je ili glup ili lijen da isti upotrijebi. Dosta toga se može prevenirati. Kad je moje dijete tek prohodalo, nije bilo čoškova u dnevnoj sobi, samo kreveti i tepih, sve ostalo izmješteno u druge prostorije. Djetetu se MORA prilagođavati i mora mu se napraviti sigurna zona za njegovo kretanje.
kad je sve iverica u IKEI...normalno da ce prevrnuti...IKEA je smece i to zesce...da je bilo drvo pravo .i. bi dijete prevrnulo..
@mrSabic pa puno drvo treba dosta vise snage da se prevrne..normalno komoda kao komoda, ne cipelarnik koji se prevrne sam od sebe ako ga ne pricvrstis..sve u svemu namjestaj im je tesko sra*e..
Opet tipicna balkanska izjava. U Ikei nije sve iverica. Sve zavisi od cijene i vrste proizvoda. Puno drvo jeste teze ali se sigurnosna uputstva sto se tice montiranja opet trebaju pratiti jer pretovarena ladica opet moze dovedri do problema.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa sta bi sad tvornice pistolja sve trebali povuc iz proizvodnje?
garant je kriva Krivaja
čuj povlače proizvod? trebaju da se zatvore a ne da povuku proizvod nije to povreda, to je smrt
Pa svaka budala vidi da su ladice ogromne i kad se napune teškim stvarima ide ormar naopako. To ti je kapitalizam, dizajn je glavni a što će te ubit, to manje više.
Kupovat domace, neznam imal kod nas ista da valja osim neki prehranbeni proizvoda.
Bogami ima, kod mene tapacirani namještaj domaća proizvodnja, super urađeno i super cijena. Nego valja noge protegnuti i pretražiti, što je poteško za naš narod koji bi da pazari na prvu.