Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada FBiH nastavlja sa projektom istraživanja nafte??!?!??...shell je nije nasao al' ce te je vi naci?!?!?!!?!? jel' ovo neka zajeb.an.cija?! Ma popravite cijevi I obezbjedite vodu u glavnom gradu!!!!!
Shell nije da nije našao naftu nego je odustao, a eno ti nafte na Majevici treba samo prikopčat cisternu da se puni
znate sta oni sami bez sella mogu istrazivat..stecke jedino sa cetkicama... milionska oprema treba..vlado moja vladooo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
koja bolan vlada?!
Vlada nastavlja projekat ko Bizon trebinjski aerodrom
Naravno da nastavljaju jer to podrazumjeva trosenje budzetskih para koje ce se dati u ruke rezimskih kompanija i preko njih u dzepove vlastodrzaca. Oni jedva cekaju da se nesto pravi jer tad najvise hajruju...
HeHeH lol Vlada FBIH naftu da trazi mozda ovi diplomirani "" iz travnika i kiseljaka budu edukovani za to ? jadna nama majka .. sa ovim kadrovima i mozgovima.. vjerovatno ce nam ministar za rudarstvo i energetiku biti muzicar on ce naci naftu :) logican sljed..
Sto bi Grunf rekao "Institut za istrazivanje nafte i gubljenja vremena"
Ovi su za*** Osmanagica, cuj oni ce istrazivat ko SDP, SDA, SDS...HDZ..pa oni nisu bili u stanju naci Karadjica a da nadju naftu.
Čime če te nastaviti istraživanje?????rašljama koje si ponio sa sela.
Ne vjerujem vam, vaš običaj je da ostavite započete poslove zaboravu.
Ovi naši ni bunar ne znaju iskopati...ne bi našli naftu ni na benziskoj...
zanimljivo, uzet će se pare iz budžeta, ako je šel odusto znači da je to jadno nalazišt
Jel ce Avdo da trazi rasljama naftu?
valja jos doopljackat zapocetu pljacku
jel sa rakljama od vrbina drveta?
sa viskom od krmece koske!