Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno je vidjeti komentare Hrvatska u kurcu , nema nista svoje i slicno , MI BOSNA se nasli nekome smijati ? Politicari nam pokradose sve , iznose u druge zemlje , tamo ce kada odu u mirovinu , duzni smo Bogu Ocu , sve sto pokradu zaduze se kod MMFa , da smo veliki kao Grcka bilo bi duzni kao Bosna ne duzni kao Grcka
sve zivo se rasprodade po bivsoj jugi...vise se ni za gace ne pitamo...to su te evropske integraciju.za koju godinu bicemo podstanari u rodjene zemlje.
@ziganteli vidi se da se ne razumijes u politiku i ne pratis desavanja, amerika ce uskoro propasti, znas li ti koliko iznosi njihov dug?
Nako zaraditi online novac tutoriali i edukacije! Posjetite nas na ispod linku: www.webznalci.com
Bake je zainteresovan ja msm,nek ponude coeku pa on je prvi komsija red je jel'
drugovi....."čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga TITO
Posto su?
ova zemlja nema vise nista svoje....jos malo pa ce i more prodati kolko su u banani
PRODAĆE I MORE I NEROÐENE RIBE U NJEMU.TO JE NORMALNO I NEĆE BITI PRVI.
@SvetiJuraj PROBLEM NASTAJE KAD KUPAC VEĆ IMA PO DESETORO TOGA ŠTO KUPUJE I OD HR , DESET MORA , DESET AVIO KOMPANIJA I SVEGA OSTALOG I DRUŠTVO ODLUČI DA RAZVALI NEKOLIKO OVIH RADI NEKOLIKO ONIH.AKO SU PATRIOTE VLASNICI , TO SE NE MOŽE NIKADA DESITI OSIM AKO SE NE NASJEDNE NA PROVOKACIJU.
jel vam zao juge ?
@SvetiJuraj hahahaha kakvo poredjenje jbt!
@SvetiJuraj pa jel cura i drzava isto i da li se moze porediti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To ti je cijena ulazka u EU nista ne smije biti u drzavnom vlasnistvu...pa kad pukne EU e onda drzava vise nece imati prihoda ni za penzije ni ti bilo sta..jer su sve rasprodali..a kako HR kompanije nisu tako jake da to sve kupe..znaci kupice stranci...samo dalje od EU
treba da nam Bosnjo objasni sto je EU - pa Francuska i Italija imaju najvise ja mislim drzavnih preduzeca u svijetu. Nego kad drzavi zafali para, onda tada se privatizira ili prodaje.
mmmm hoce ljudi u europsku uniju, sami sebi nametnuse nezaposlenost :(
ma u govnima dugovima su preko ušiju. malo su prolongirali grcki scenario ali desit ce im se.
@SvetiJuraj - sad ce ti neki seljak Turkofil reci TURSKA
neke vise neke manje, ne bi prodavali imovinu inace.@SvetiJuraj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko ima pare i kupit ce nesto, a sirotinja cijeli zivot pati
Nije petrohemija nego petrokemija
Nije petrohemija nego petrokemija
Nema više socijale, tražili ste, gledaje... :)
kolko imaju velikih kompanija?