Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stisnuo Telamach, hajde neka konkurencije, neka se takmiče, sad će i Netflix
@etludoa joj balijo ne seri majke ti
jel i dalje internet ultra brzih 5mb/s na moja tv?
Kupim neki dan 3G usb iz kojekakvih potreba.Interfejs XP,giga interneta 3 km 24 sata,10 dana 7 maraka,dalje da i ne govorim. Cak nisam uspio da ispucam ni tu jednu gigu sto sam kupio jer sam imao konekcije jedno 10 minuta,svo to vrijeme sam cekao da mi otvori gugl.
Idem na telemach čim budem mogao. Muka mi je od moja TV. Ni HBO me neće moći zadržati. Preko 80% kanala možeš baciti, jer su teško smeće koje apsolutno, i to garantujem, niko ne gleda (mnogo domaćih kanali, onda radio kanali i live kamere). I nešto se hvale kako imaju preko 200 kanala.
zasto ja nisam u tim korisnicima?
Imal pornjave?
Fadile smijemo li se gledati golotinju na MOM (TV-u) ako je bajde pa ćemo ondaK nastaviti da rovimo po kontjernerima ?
NAVLAČENJE
Samo ova 4 kanala i gledam Mogul ostave odjavit.? Hah
Ma Netflix najjaci.
Go Go BH Telecom :D
Strasna ponuda bh telecoma..da nisam vec njihov clan odmah bi poletio da se uclanim..heheh..a to sto rukomet ne mozemo gledati ni na jednom kanalu, za to vam hvala
Ja koliko znam signal dobijam od njih, i njima placam, bas me briga ko je kupio kakva prava, ne zelim da mi se iskljucuju kanali. Taj problem neka rjesavaju medju sobom a nama obicnim ljudima puste da gledamo kanale koje placamo.
Pa eto reci RTL-u Hrvatska da plate prava da se emituju i na području BiH... Ili nekoj našoj televiziji da otkupi prava prijenosa. Pa nije ti mojaTV kriva što niko nije otkupio prijenos, naprotiv, ako ima neki operater da to pušta, to radi ilegalno...
Jao bas vam hvala. Mada ne vidim poentu napucavanja tih kanala kad bar kod nas jos uvijek na netu sve to mozes naci u HD-u, bez reklama, samo se zavalis i uzivas :)
Cemu minusi Telekomdzije? Jede vas Telemach za dorucak, prije svega. Drugo i Telemach svasta nudi, pa i ne gledam TV, a posebno ne prosjecne filmske kanale, kad sve filmove mogu naci na internetu, kad hocu. Tako da, po meni je DEBIL onaj ko u danasnje vrijeme placa nekakav HBO i dodatne pakete, a ima internet!
Bht je domaca firma koja max pomaze bih u svim sferama za razliku od telemaha . Nekad je fino kad ne moras da skidas filmove samo se zavalis i gledas ih bez reklama na hbo .. A sta ti yo jos svasta telemah nudi pa te ne zanima tv ?? Mozda qrc ? Odavno si ga ti vec popusio ucini nam uslug i skoci s prozora
PRIKAŽI ODGOVORE (2)