Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite samo koliki su gubici zbog raspada ekonomskog prostora Jugoslavije.
BiH, sta reci? Hraaak, pljuc.
Gospodine Gojere svise slazu da pobjednici na zadnjim izborima prestavnika Hrvaskog naroda trebaju dase nadju i prestavljaju intarese Hrvaskog naroda ali samo sa Intagrisanim Hrvatima i Hrvaskom zajednicom a ne nikako sa HDZ i extremnim tipovima koji imaju lose namjere ekonomske ,politicke , kulturne , strateske .
...Amerikanci,Japanci,Englezi i svi ostali, napredni i bogati, je l\' vam sada jasno koju ste srecu imali ??? da kod vas nema Tihija i njemu slicnih experata ekonomije, koji haraju ovim \'naprednim\' zemljama vec 50-tak godina i koji svojim licnim bogatstvam zorno pokazuju blagodeti sistema koji propovijedaju vec dugo,dugo, predugo.\'alal cufte ober-majstore!!!
hajde priznaj da si Bosnjak!
zašto brišete komentare,nije demokratski !Imamo pravo izraziti svije mišljenje,a kome se ne svidja-njegov problem..dajte više profesionalizma,dosta cenzure!
cuj GUBICI hahaha , valjda GUBITCI
Ziveo Skutoristan, ukljucujuci i dijelove opstine Posusje! Zivela Velika Srbija i katolicko-pravoslavno bratstvo!
I ne zaboravimo rušenje npr. Skender-pašine Džamije od strane bez.bož.nika i domacih izd.ajica (ba.lija-kom.unjara) na cijem mjest u je izgradjen sportski kompleks, koji je cin.icno-bezo.brazno, povrh svega jos nazvan po srušenoj Boz.ijoj Kuci, tj. Skenderija! C.R.K\'K.N.I.T.E K.O.M.U.N.JARE I SVI KOJIMA SU DZ.A.M.I.JE I/ILI GENERALNO V.J.E.R.S.K.I OBJEKTI TRN U OKU!
Da je do granica, dragi moj, jedan Luksemburg nikada ne bi uspio. A ovako i treba, ekonomska katastrofa sve dok se država napokon ne raspadne. A hoće.
Jebbbem srbima i hrvatima terma u pakash !
Jos jedan iz plejade mudrosera iz Silajdziceve stranke koji problem vide u svakom drugom osim u svojoj avliji. Ne pada im na pamet da problem pocnu rjesavati ciscenjem smeca u svojoj avliji nego bi da smecem opogane i tudje avlije. A te fore vise ne prolaze ni u Tunguziji.
Nemoj Tito majketi, dosta je sto Bosancima nisi dao svoj jezik niti jednog jedinog metka ili puske da se brane u slucaju raspada jugosrbije pametnom dosta
Samo vas gledam, Majku vam Boziju
Hop Cup http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/Haplogroup_I.png
Mesic vam je rekao sta ce vam se desiti a takodje i uvazeni Lagundzija najavio pa sad pokusajte nije vise 92 sad je 2011 dobro se zamislite prije nesto pokusate haahahahaa