Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moj pajdasi sa autom, prije dva dana sam pricao sa osobom koja se dobro razumije u cijenu goriva, kad mi je ispricala muka mi je bilo. Ako niste znali, sad cete,sto je skuplje gorivo,drzava uzima sebi vise poreza,cijrna goriva je realna oko marke,e na to se dodaju akcize porezi,e zatim vecina se sjeca kad je nafra nedavno dobro pojeftinila uveli su nam 11 kf na litru,za gradnju autoputeva(koji vidite nicu na sve strane), fujjjj!!! Pored toga sti se girivi prevozi kamionima,umjesto vozom(mislim samo kod nas u evropi, ima jos jedan slag na tortu, 11 kf u jednoj litri \"niko ne zna gdje!!!! E moj narode svadjaj zbog nacionalizma, i umriiii.. Jer 80% stanovistva bih nece imati sta da jede!!! A zna se sta ide sa poskupljenjem goriva, skuplja hrana!!!! I niko od novinara za pet godina divljanja cijena, nije ni prstom makao, mislim da je jasno zasto. Ljudi sami malo razmislite!!!
@ obad upravo tako, sa obzirom da je na litri goriva trecina voda litar dizela bi trebao kostati oko 1.15 KM
Mozda po cijeni í jeste najjeftinije ali s obzirom da oni sipaju najmanje 20 posto vode onda bi trebalo tu negdje medju najskupljim doci.
Imamo najnekvalitetnije gorivo na Balkanu, pa valjda je zbog toga i najjeftinije...e moj klitoris-x za male pare se prodajete...
Kad poskupi gorivo u ra onda su naslovi tipa: opet poskupljuje gorivo u RS a nazivaju se \"boljim entitetom\", Poskupljenje goriva dosatno siromaši građane u RS, itd itd, a kada poskupi u federaciji dva puta u 3 dana, onda se priča kako je u BiH najjeftinije gorivo.. jadno..
Al zato su i najmanje plate na svijetu...Mislim ko radi a gorivo je pola VODA!!! Zato je najjeftinije
Sponzorisani članak
Cuj godišnje se u BiH potroši više od milion tona nafte...