Promo
23

Goethe-Institut od septembra ponovo u učionicama

Kada birate, uvijek birajte provjereni kvalitet. Pohađajte kurseve kod predvodnika na svjetskom tržištu kada je riječ o nastavi njemačkog jezika. Bilo da se odlučite za učenje u učionici ili pute online platforme, Goethe-Institut je vaš kvalificirani partner.

Goethe-Institut vam garantuje brze uspjehe u učenju uz pomoć visokokvalificiranog nastavnog osoblja, najmodernijih nastavnih metoda, intenzivnog praćenja i savjetovanja, kao i sistema kurseva koji su priznati u cijelom svijetu.

Iz ponude za mjesec septembar izdvajajmo:

Kursevi za odrasle

Standardni intenzivni i ekstenzivni kursevi od septembra su u ponudi u različitim formatima:

• standardni kursevi u učionici • online kursevi • kursevi kombinovanog učenja – "Blended-Learning" (dio kursa pohađat će se u učionici, a dio putem online platforme):

Sve o Goethe kursevima za odrasle, terminima i cijenama kurseva možete pronaći na web stranici: http://www.goethe.de/bih/pronalazackursa.

Sve informacije o online kursevima potražite na: https://www.goethe.de/ins/ba/bs/spr/kur/odl.html#i6518148

Kursevi za djecu i mlade

Od septembra počinju i kursevi za djecu i mlade. Kursevi će se održavati subotom (za djecu od 5 do 12 godina) i nedjeljom (za tinejdžere i omladince od 13 do 18 godina).

Kao i do sada, a u cilju što veće zainteresovanosti, kursevi za djecu će se odvijati kroz interaktivne igre kroz koje će djeca lakše steći potrebno znanje.

Više o kursevima za djecu i mlade https://www.goethe.de/ins/ba/bs/spr/kur/gia/kuj.html

Upoznati sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, kursevi će se održavati uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera u cilju smanjenje rizika od širenja virusa. Svi kursevi će se održavati u učionicama Goethe-Instituta. Na taj način, može se osigurati da se učionice čiste i dezinfikuju u skladu s Goethe standardima. Osoblje Goethe-Instituta će osigurati da se svaki polaznik pridržava pravila ponašanja, koja će nadopuniti pravilima koja se tiču zaštite od COVID-a 19.

Kada su u pitanju kursevi za djecu i mlade, jedna od osnovnih mjera za smanjenje rizika od virusa COVID 19 je da će od septembra biti prilagođen raspored kurseva. U cilju izbjegavanja susreta i kontakta između velikog broja djece pri dolasku i odlasku sa kursa, pomjeren je početak određenog broja kurseva, što za rezultat ima manji broj kurseva koji počinju u isto vrijeme.

Mail za pitanja i više informacija: [email protected]

Početak kursa za djecu i mlade je 5.9.2020. a za odrasle 7.9.2020. godine.

Požurite i ne propustite svoju priliku za vrhunsku edukaciju, jer upisi su u toku!