Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS sebe osigura za gas samo nikako da skontam koje more je u pitanju
Pita li se Bosna nesto ? Ima li Bosne ? Mile putuje po svijetu kao da je ministar ino poslova a Zlatko sjedi u Sarajevu (eventualno ode u posjetu BL) i razvaljuje FBiH. Gdje se nudi 24% da potpisem ?
Ako nisi vjerski sluzbenik, niko te nece platiti zato sto si vjernik. Nego valja vama zasukati rukave i poceti raditi umjesto da pruzate ruku. Proslo je vrijeme HELJP BAZNIA. SVI su to, izgleda, shvatili OSIM vrlih \"dobrih Bosnja\" koji cekaju da zaluta kakav turist nebi li ga opljackali. A pljacka turista ni po kojoj ekonomskoj kategoriji ne spada pod medjunarodnu razmjenu.
ddyffy:\"Pita li se Bosna nesto ? Ima li Bosne ? Mile putuje po svijetu kao da je ministar ino poslova a Zlatko sjedi u Sarajevu (eventualno ode u posjetu BL) i razvaljuje FBiH. Gdje se nudi 24% da potpisem? \" Stari moj nije u pitanju ni 24%, ni 33% ni 50%, ni 100%. Cak i da dobijes bilo koji od tih prcenata, nisi ni dotakao osnovni problem. U proteklih dvadeset godina niste zakucali ni jedan ekser, napravili poslove, niti ste pokrenuli BILO STA, dakle, nije problem u procentima nego u mentalitetu. \"Gdje se nudi 24% da potpisem?\" je u stvari isto sto i \"Potpisuj Alija, makar i avlija\" i opet bi nakon toga kukali kako su vas prevarili. A da umjesto toga pocnete ulagati u PRIZVODNJU i gledati u EKONOMIJU, a ne politiku i/ili religiju? To je izlaz iz krize. Ali ne... izgleda da je lakse traziti sadaku i zaliti se kako ste prevareni nego probati zasukati rukave i RADITI. E vidis, TO JE PROBLEM.
Htjeli Bosnu nezavinsnu dobili muslimane zavisne hahahahashaahahhah
Mićo,MILORADE napravio si tektonski poremećaj u 24 % genocidne tvorevine koju nastanjuju osunećeni Srbi . Ma, bulju im poderi Mićo,nek se zna ko je MIĆO VELIČANSTVENI !!!!
imam. bice para kad ti prodam malo svog gasa. Samo prislonis usta na otvor i poceses malo ventil.
Ma *ebe Mile NJiHa......ono\'...... na tanku zicu...........na JEGE
Mile... Medo... Miki... Micko... hoces li molim te i mene povesti iduci put ? Pa sto si mi dao ministarsko mjesto ako cu sjediti u Sarajevu. Postavi me za ministra u RS, ovu BiH niko ne zove nigdje.
Imaš li da platiš internet idući mjesec heheheheheheh
Prvo je sparing partner bio Silajdzic. Zavrsio na groblju isprebijan. Zatim je dosao Suljo Tihic. Zavrsio na groblju isprebijan. Treca sreca sa lagumdzijom. Zavrsio na groblju isprebijan. Dodik sampion u svim kategorijama. Dok se muslimani kolju oko fotelja u 24 %, Mile radi posao. Bolje je mosnjama da traze svojih 24% da bude priznato od strane Srba jer bi i to moglo ubrzo da se izmakne. Da ne bude za godinu ili dvije: ..eh da nam je sad onih 24 % sto su nam nudili...heheh Milorade jesi lopov a pogotovu tvoji silni kumovi ali si za politiku, kako unutrasnju tako i medjunarodnu, genije.
Nove tehnologije. Od sad tamanimo muslice gasom.
TAKO JE ! TREBAMO ODCJEPITI FBIH OD RS.
Kad ćete višpe postati nezavisni , pa da se ocijepite..nešto ste razvukli...heheheheh Bojim se da bi drugu heftu pokrepali ko šćenad bez Federacije BiH i Sarajeva ! ko je još preživio od krompira i nacionalizma hehehehehehehhehehe
@RS sebe osigura za gas samo nikako da skontam koje more je u pitanju Црно море...Гас иде из Русије, преко Црног мора, бугарске и Србије а онда у РС...
Е тако се то ради...
Politicari dole se totalno pogresno fokusiraju na pogresne stavri .Umjesto da se fokusiraju na nove energente oni se vezu za ruski gas koji ce narod skupo placati .Svedska je bliza Rusiji od nas pa im nepada napamet da se vezu za ruski gas iako cijev prolazi kroz jedan dio svedske teritorije i ide dole za njemacku .svedjani loze svoje vlastito smece i grijju gradove s tim .ko se danas veze za ruski plin samo vrhovci .hahahha