Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propaganda i trgovački prljavi rat. neke Afričke i Azijske zemlje pokušavaju se potisnuti iz biznisa jer je klima tih zemalja idealna za uzgajanje tih palmi.. Zemlje sjeverno od ekvatora jednostavno nemaju klimatske uslove za to..
Ovdje reklamiraju hranu da u njoj nema palminog ulja.Dokazano kancerogen
Ovi Malajci su bas raja.
fale burkeee
To palmino ulje zapravo je GENOCIDNO ! ! ! Mnogobrojne vrste indonezani istrjebljuju trajnim kasapljenjem tropskih prasuma za sterilne zasade uljnih palmi. http://www.saynotopalmoil.com/Whats_the_issue.php Igrnorantskom narodu 21-og vijeka vrlo je lako prodati bilo kakvu SUPLJU, pa i ovakvu marketinsku kampanju genocidnih korporacija.
ovaj memeledzija ce jos malo iz konzervi pocet da izlazi
smor zesci
palmino ulje = teroristi
palmino ulje nije zdravo,.,. a uz to da bi zasadili dovoljno palmi proizvođači uništavaju hiljade kilometara kvadratnih šuma,......
palmino ulje nije zdravo,.,. a uz to da bi zasadili dovoljno palmi proizvođači uništavaju hiljade kilometara kvadratnih šuma,......