Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako Dodik pravi bolju RS.
Niste ni vi bolji.... Hercegbosna je primjer prosperiteta i blagostanja,
Dodikland stalno u deficitu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
..........genocid nad fondom pio........kriv je opet .....zna se .............hrvati, ustaše, pavelić, šiptari i nato...........
Propada Dudukov entitet pa zašto da PiO bude izuzetak.... Moja prognoza je da će tamo po logici stvari ( najstariji su pa time i najizloženiji ) izumrijet penzići i onda redom djeca pa radno sposobni... Kladim se da će zadnji riknut Duduk ... jedin ako mu helikopter ne UPADNE ...( Ne u pakšu, nego, ono, sruši se letjelica ) . . .!!!
BiH čine 2 tužna entiteta koja se nikako ne podnose. Jedan želi otići iz BiH a drugi mu neda.. Šta vi u takvoj situaciji očekujete? Blagostanje? Briga nekog u svijetu što se ovde nema za kruha, bitno da se ne ratuje i da se nema para za ratovanja.. Jednom guba uvijek guba...
Hocetel mi molim vas reci jel ima li moje penzije? aaaaaaaa muslimanka, znao sam!!!! hahahaha
hahahahhahahah šumska na hAPARATIMA
Ovi uvijek isto objavljuju, a ovdje uvijek isti komentari, a nikada neke promjene. Valjda se ovako svima sve svidja
Nema veze jarane ,SRBIJA JE POBIJEDILA ŠPANIJU, NOĆAS SLAVLJE U BANJA LUCI
tako je dodik neka ti sinu svadbu platis 250 000 maraka.uzmi od penzionera pare sta ce im
Njima je to Radovan obezbjedio, oni su se za deicitarnu borili i zivote polagali. Dovoljno je samo pogledati u kakvim cumezima zive i borave ovi iz deficitarne.
U ENTITETU rs je svake godine sve veći procenat penzionera, manji radnosposobnog i aktivnog stanovništva. Jednom rječju PROPAST.
Ako je tamo lose onda je lose i u BiH ! Jer je to jedna drzava .
...ma smrdi ce da izumru kao dinosaurusi...
U svemu u deficitu osim u bahatosti i prkosu.
komplet vlahadija je u mozdanom deficitu
Ћирило и Методије
Ćirilo i metnomuje
ćirilo i metnotije???
Nema entiteta,qurca i federacije samo jedna zemlja i lice jedne nacije..
Volim te Hercegbosno!
Ko vas je*e kad vam je mile dobar pomrli svi!!!!