Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opa svaka cast ajmooo Afganistanci svi sad sa Beograd linije prebacaj na Sarajevo! Znaci milina ukrcavanje u Dubaiju i izadjes ko hadzija u Sarajevu... :-D
ahahah kraljuuuuu
pa etttt, jeftiniji su samo za 30 eura od turkish airlines, kod kojih ima presjedanje u istanbulu...nista posebno, moze se jos ustediti na 2h cekanja. bezveze ako ne spuste jos cijenu. za beograd idu za 60eura nizu cijenu nego sarajevo, nidje veze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebaju ukinuti vize za UAE ako zele veci broj putnika.
Kako mislis ukinuti vize. Pa viza je 50 dolara, dobijes je za isti dan kad uplatis. Za tu malu svotu isto kao da je i nema.
za @acti ne znam sta si ti iskusila ali letim stalno i flydubai ide na terminal 2 koji je manji i nema guzve sve zavrsis za nekih 45 minuta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoceli stajat gdje usput da se jede sta........
kad arapi skoknu na cevape preko vikenda
pozitiva,extra kompanija,prihvatljive cijene!!!
350 € do Dubai-a, za let koji traje gotovo 6 h je jako jeftino. Let do New Yorka traje oko 8 h, u povratku 6.7 h, a cijena je uvijek iznad 700€ iz Beca ili Minhena.
gdje ide? dxb ili dwc?
ocito im se na neki nacin isplati... kako god bilo, nadam se da ce biti kakve fajde. stvarno bi volio vidjeti taj baidu ako je karta povoljna, pa makar kao prtljag isao xD
Karta je 350€ i to je jako povoljno!!! Naravno da se isplati: tranzit BiH DIJASPORE iz pravac Australije / Azije / Afrike. Ima Bosanaca i u Juznoj Africi. ;-)
nek su u minut izracunali trajanje leta a koliko to zadovoljstvo kosta nista ne pise valjda ne smiju napisati ovu "niskotarifnu cijenu" jos kad popijes u ovih 6 sati leta nekoliko casa vode pa ti naplate...
A ti bi da te dzaba prevoze? Da si upucen znao bi da nije moguce NAVESTI cijenu leta, jer karta u aviosaobracaju varira iz sata u sat. Nije to Autobus, pa da je cijena uvijek ista.
Sto smaraju ovi komentari na bilo koju temu nakače se politicko-vjerska i nacionalno-politicka i sovinisticka prepucavanja pa doduse i ja povremeno nasjednem... :-(
...hm...nebi li let sa - dubai trebao biti duži od dubai - sa leta..obzirom da u prvom dubai "bježi", a u drugom sarahevo "prilazi" avionu?
Trajanja leta nema velike veze direktno sa rotacijom zemlje nego sa korealisovom silom. Rotacija zemlje na sjevernoj polulutci inducira putem korealisove sile vjetar u smjeru zapad - istok koji se naziva Jetstream. Tako avion u smjeru Sarajeva ima vjetar koji "puse" Kontra smjera kretanja. Na letu Sarajevo - Dubai vjetar "puse" u smjeru kretanja i povecava relativnu brzinu aviona. Tako let DXB - SJJ traje duze nego SJJ - DXB.
...red je bio da se i ja provalim :))) ...hvala na objašnjenju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
toooo
Od nas dole nizbrdo pa ide brze.... Hahahaha😎
od cega da idemo u dubai? Mozda jedino ova nasa "elita" ili ti ga "Krema" BIH. Tipa bake, doDICK, tihi...A AKO NEKI POMISLJA IZ DUBAIJA DA DODJE OVAMO VRATICE SE GOL, BOLJE IM JE DA NE DOLAZE MI SMO POGAN NAROD RASLI SMO NA BALKANU
Ima dosta nasih momaka i cura koji rade kao stjuardi za Emirates, ovo ce dosta skratiti put kuci i plus je dosta jeftinije.
Super!
posto je do marin dvora?
Koji promašaj bolan pa nije ovo Njemačka nemamo mi para Sarajevo Mostar da idemo avijonom a kamol sar dubai.
Al zato imaju para u Dubaiju... Ove linije su uglavnom dvosmjerne kontas??
Ne kontam ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)