Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni su ove cifre neshvatljive... kako li ovi ljudi zive??????
Rade
Ne znam jel moras biti vise pametan ili vise sretan da uspijes ovako u zivotu..
Napravio je vrlo dobre investicije u pravo vrijeme, polako se "stara skola" povlaci(Buffet), a dolaze startup investitori koji su napravili prave investicije u pravo vrijeme. Nadam se da ce pratiti Buffetov stil "rasipanja novca", tacnije njegovo preusmjeravanje onima kojima je potreban (najvise ulaze u edukaciju).
Prvo odes na Amazon da vidis kakav je tacan naziv knjige, a onda odes na bookzz.org ili na libgen.io i skines je, pa onda ako je dobra odes u kopirnicu i kopiras je.
Vidi mu glOve :)))
Sa srecom ! Hairli podero i promjenio jos bolje :-)
jel ovo Baketova Zara ?
Tarzan je jedini vlasnik amazona!!
Dijeli dionice sa Zagor te nejom
OK!