Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sda zelenasi to su vam haram pare pa vi vidite
joj para...
KOKAD SMO HURCEVE SRECE NIKO NE DOBIJAA OSIM POLITICARA
Za svaku ovu kategoriju će formirati komisiju za raspodjelu u kojoj će biti podobni i ubirati platu preko 2 milje, iznajmiti orostor od podobnog za 2milje mjesečno po komisiji, platiti režije i od ostatka će se naručiti izrada plana od podobnog tako da ove kategorije neće dobiti ništa.
aj gluposti, novac od igara na srecu daju za ovisnike kockare
porez na budale
Svi pričaju o oporezivanju dobitaka manjih od 100 KM, a niko ne spominje nelegalnu organizaciju Binga i Kerova. Bingo u kladarama satra raju...Roditelji, djeca vam vise na Bingu!!!
i treba debile da satire
"Iznos od 280.962,80 KM raspodijeljen je za finansiranje programa i projekata iz oblasti zaštite prava djece koja su žrtve zlostavljanja, pedofilije, prosjačenja". Ulaganje u posljedice je direktna stimulacija ovakvim događajima da se nastavljaju dešavati.