Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba im Schmidt, sami će nestati za 2 godine kad stigne dug.
Naravno. Bosnjaci svojom ekonomijom ce hraniti Srbe. Cinjenica
Nakaradni Dejton.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedna po jedna firma se zatvara svake sedmice po RS-u,ljudi ostaju bez posla. Isto da smo mi slijepci ne vidimo razliku FBiH i RS-a Pa kome bi više lažete?
A koji je plan??? Da familija prvog srbende se jos vise napljacka i obogati istom??? A ni podguznim muhama nece zafaliti. Sanjica zubata vec broji pare.
Kako pjeva Alka Vuica: Laži laži laži me, ti to radiš najbolje...
Prisustvujemo otvorenoj agresiji 2 UZP-a sa njihovim pomagacima, domacim izdajnicima iz Trojke koji evo sad krecu i u fizicki obracun sa braniocima BIH (nacrtali su metu na celo gospodina Reufa Bajrovica). Ovo ne smije ostati bez odgovora. Ako tamo ima iko kome je stalo do BIH mora sada odmah reagovati. Pokazalo se da su SDP, NIP i NS u istopm taboru kao i njihoe idejne vodje Slobodan Milosevic i Franjo Tudjman-ZMIJE U NJEDRIMA BIH.
daj ne prd1, isto tako pasivna je bila i SDA. Nagovori bosnje, bivse logoras da tuzakaju rs i onda se povuku i jadni bosnjo u nakaradnom sistemu dobije jos po usima i novcane kazne(samo jedan primjer od milion) Mada ces ti reci da je SDA politika bila izbor realnog i moguceg u datim okolnostima.
Laži lago i meni je drago
Ma jasta. Ovome dobrica bio tata i naucio ga da laze. Nema gdje ne prosjace za nova zaduzenja, pa ako dolaze i od islamskih zemalja. Tada im je svejedno sto se radi o Muslimanima. Samo neka je i para pa makar i iz dzamije. Ne bi me zacudilo da kompletno rukovodstvo sumske ne poce odlaziti u Ferhad-pasinu dzamiju na molitvu.
Umislio se Bosnjo da je FBih Svajcarska a minimalac mu maltene duplo manji nego u RS
Ma super! Uzimaj još kredita, samo napijed!! Nećeš ti vraćati.
Zaduzili se milijarde a srpskom svetu samo tri prsta zauzvrat i evo covjek sad kaze da dobro rade. Vazno je da debeli sef pokaze svom 'srpskom narodu' ne jedan srednji vec cak tri prsta odjednom i dizi braco drzavne kredite sebi licno a na kraju stavi tresnjicu na vrh svom narodu i javno slazi oooo mi smo najbolji da ti 'srpski narod' vjeruje da radis nesto jer dizes kredite, a sta radis sa drzavnim parama samo bog zna.
U propast u propast idete
Laz spašava svrbina , a istina uvijek pobjedi . Svrbin na škrgama
Jadna majko svoja jad tuga i bijeda neviđena mrs# u PM
Trivicka vam je sve objasnila sa faktima iz udzbenika ekonomije👍😂Fantasticno da ima neko iz opozicije(morete zamisliti da ima opozicije u RS-u), a neko ko` ovaj sto mu je neko napisao sta ce reci i Kako to zaduzivanje funkcionise u normalnim drzavama, koje gledaju rizik: Kako i cijim parama vracati dospjele i tekuce obaveze🤔ODAKLE TOLIKE PARE GOSPODO, TO NAM OBJASNITE I DA NECETE UZIMATI OD NASIH PARA🤔😤😡😱
Kakvih laži sam čuo, ovo je ništa
E moji srbi sta vam rade ovi mentalaći...
placeno je nasim parama cisto da znate..... to je dogovor ispod stola......