Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovima treba ukinuti dozvolu za rad, gori su od bilo koje banke, a kao neće kamate! Zelenaši teški, kažu nije to kamata, to je profit! Nije vrat, nego šija! Sikter, fukaro!
Banka Bakira Izetbegovica prosiruje poslovanje na "eUropske bošnjOke"
Zvuci smijeno patriotska prica koja pocinje sa uvodom "podrzite bh ekonomiju" od banke koja zeleci da podrzi domacu ekonomiju je pored domacih informatickih rjsenja direktno kupila rjesenje za svoje cjelokupno poslovanje od firme iz Beograda i time napravila direktni odliv investicije od par stotina hiljada KM pa bi bio red da to potencijalni klijenti saznaju.
NIKADA NOVAC U BANKE NI OVE ISLAMSKE SVE SU TO GOVNA NEMORALNA