Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Mack Mislim da si malo fulio jarane, banke i leas. nemaju nikakve koristi od uvođenja homologacije..njima je svejedno hoš se ti zavalit do kraja života za auto sa euro3 ili euro5 standardom emisije ispušnih plinova..
i vi ste jedan od razloga zasto se odgađa odluka o uvozu automobila sa euro 3 motorom . Idi i prodaj Inzku u Austriju ili njemu reci da je u njegovoj zemlji nesta zabranjeno kao meni a u istom momentu mi nudiš leasing , da me zarobiš do kraja života . Fuj Bijednici i ološi koje prati ova korumpirana vlast i štiti takve bjelosvjetske bandite !!!!!!!!!!!