Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo zaposleni u javnim i državnim preduzećima i institucijama imaju garantovane fiksne stalne plate do duboke starosti (bez obzira što u nekim mjesecima ne zarade konkretno ni 5 KM), a plate u privatnim firmama su svaki mjesec do ludila neizvjesne i čista lutrija, tako da je ovaj sistem do kraja nepošten i neizdrživ za normalne poštene radnike i privrednike.
RAJA HAJMO BJEŽAT IZ BOSNE,KO ZADNJI IZAĐE NEKA UGASI SVJETLO,A OVA BAGRA NA VLASTI NEK SE UGUŠI U VLASTITIM GOVNIMA!! NABIJEM TI ZLATNU KAŠIKU U PAKAŠ PREDSJEDNIČE!!!
bjezati necemo
TEORIJA PAMETNOG ODRONA: ... odron u "FBiH" je klasični (uobičajeni) kao i svaki drugi odron, jer odlično poznaje demarkacionu liniju preko koje neće prekoračiti ... ... jel tako ?
odron je odron i nema pametnog ordrona ;)
ovaj moamk nije otkrio toplu vodu.ovo se desava vec 17 godina .problem je u apatiji citavog drustva.spremni smo raspravljati na forumima po cijele dane,pljuvati jedni na druge i omlovazavati a nismo spremni priznati sami sebi da smo u qrcu.sve ovo se desava nama i nasim zivotima i ako nismo spremni da promijenimo nista nismo bolje ni zasluzili.bolje je 1 dan zivjeti kao lav nego 100 godina kao mis.do tada suti i trpi
A šta je sa onim odronom u "Federaciji BiH" ??
A koliki je ono broj osuđenika koje je gospodin Milorad Dodik pomilovao ?
Bitno da je Gospodin Milorad Dodik slučajno pomilovao samo nekoliko osuđenika, a ne onoliko mnogo kao gospodin Živko Budimir ... to znači da SIPA ima različit tretman za svaki entitet (bandu), pa u tom smislu nije moguće hapšenje u boljem entitetu (bandi) koja se skriva iza lažnog naziva (pseudonima) poznatog kao "Republika Srpska" ... izgleda da onda nebi bilo previše problematično da slučajno pogine samo nekoliko pripadnika institucije SIPA ... jel tako ?
tuga,al kao sto rece jedan stari gospodin,nikad se u historiji nijedan bosanac nije pobunio,mi smo gamad
"stručnjak za strateško komuniciranje Adis Hasaković iz Media Content Management" cuj strucnjak za stratesko komuniciranje... ublehas
"stručnjak za strateško komuniciranje Adis Hasaković iz Media Content Management. " *** konju majku... cuj strucnjak za stratesko komuniciranje...