Finansije
17

U Amko marketima izvučeni dobitnici nagradne igre "Osvoji perilicu"

U period od 11.04. do 10.05.2016. godine Violeta je za svoje kupce organizovala nagradnu igru "Osvoji perilicu". U četvrtak, 12. maja u hipermarketu Amko na Mojmilu upriličeno je izvlačenje sretnih dobitnika nagradne igre. Kupci su imali mogućnost da kupovinom bilo kojeg deterdženta za veš, deterdženta za suđe ili omekšivača učestvuju u nagradnoj igri i osvoje vrijedne nagrade.

"Zahvaljujemo svima koji su učestvovali u ovoj nagradnoj igri i čestitamo onima koji su osvojili nagrade. Ova nagradna igra pokrenuta je kako bi nagradili povjerenje koje potrošači ukazuju kupujući Violetine proizvode, zadovoljstvo nam je što smo učestvovali u ovom projektu i da smo one najsretnije obradovali", kazala je Minela Džuho, menadžerica odjela za odnose sa javnošću.

Dobitnici nagradne igre:

Perilica rublja: Miza Jašarbašić, Hatidža Merzić, Munevera Hadžić, Sanela Peljto, Rasim Bajić, Elvedina Kulovac, Azra Ibraković

Poklon paket: Mirela Kulović, Edin Šahović, Kemal Svijević, Helena Šibazija, Abozo Rašić, Fatima Zvohić, Mehada Fetić, Zekija Gušić, Irnesa Rozajat, Cana Hadžifejzović, Almira Suljić, Neila Polovina, Taiba Šišić i Adnan Aljukić.