Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazete! Ovo je Titov sef!!! Gdje zlato?????????
jel pun?
Kreativno nema sta http://www.ninjamarketing.it/2009/07/06/ambient-marketing-di-lifebroker/
ne mi smo debili mislili smo da je stvarno pao sa zgrade i to iz kancelarije IZETBEGOVIC!!!! mozda nam je porodica IZMETBEGOVIC paket poslala!
A možda sef nije od ekološkog željeza ... da nije sazdan od neke bezvrijedne lagane plastike ... možda je unutar njega samo teški bezvrijedni betonski blok. Jel tako ?
Željezo (gvožđe), ili ti ga čelik, još uvijek ima značajnu vrijednost. Koliko konvertibilnih maraka bi mogli zaraditi oni koji bi ga prodali na otpadu ? Koliko kilograma je težak sef ?
... možda u tom sefu ima samo vazduh pa niko nema interesa da ga otvara ili otuđi (nema skoro nikakvih mijera obezbjeđenja) ... e sad, ako je sef kokuzan, možemo li da procijenimo koliko u njemu ima vazduha ?
Kako neki politicar nije kuci odvukao...
Meni onaj papak čuvar rekao da je propalo sa prvog sprata :D
koji SPAM
Treba prvo prestati prodavati police AO-a na način da se vrati dio love ispod stola, pa kad se ljudima desi šteta, disi bio šta si pio, onda moj VGT krenite u kampanje.
A sta se nalazi u ovoj "sehari" ?
SRANJE.