Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SPERMBANK
Džaba vam reklama, ne bih nikad poslovao sa ruskom bankom.
A što ne kažete da je izgubila 1/6 kapitala otkako su krenuli nemiri u Krimu ?!? Koja reklama jarane hahaha , cuj kraj 2013-te, ma nemoj, a šta je sa prvim kvartalom ove godine ???
pa klix se može kupiti za šaku pistacija...
oguljenih?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
priča se priča da rusi dolaze :) navalili su oštro otkupljujući kreditna zaduženja kod ostalih banaka sa manjim kamatama. Međutim, oprez jer su vezane za Euribor (5.5%+Euribor 6m). Sve je ok dok je euribor na ovim nivoima sada 0.38 -0.4%. međutim ako počne rasti kao 2007-2008 moeže biti ko novi švicarac. A boga pitaj šta se još moze izroditi ako budu kakve sankcije EU prema rujkama.
Jesil ti ikad digla kredit. Procitaj svoj ugovor ako ga imas. Sve banke isto rade. Zemlja je vezana za eur valutu tako da je sve vezano za to. A to sto je neko bio glup pa uzeo svicarac e to je bila glupost vijeka. Zato svi krediti posebno dugorocni au vezano za eur, i ne lupetaj nego citaj ugovor.