Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome ćeš tužiti? Sudu BiH? :D Pa neće oni protiv entiteta presuditi ...
Upravu su opstine nisu se one zaduzivale i ne trebaju one da vracaju taj dug, jer pazite i one su se zaduzile pa i njima fale pare, a pare ima MMF, znaci da bih vracali kredite opet se moramo zaduziti..... Mada ja mislim da nije ovdje problem kolika je administracija, velika administracija moze biti i jeftina, tako bi bilo dovoljno para ako bi nasi predstavnici imali plate po 700 KM....al ne oni moraju sebi plate po 3-4 hiljadarke... ...........ma sve se vrti u krug, mi smo robovi, samo radnu snagu imamo za izvoz, poneki proizvod se nadje da se izveze...
Doći će nama MMF glave
Samo da MMF izdrzi i bar 6 mjeseci ne doznaci transu,sve bi se ovo u red dovelo,ali bojim se da jedva cekaju da se formira vlast da ih odmah zastite transom od gladnog naroda.
u tih 6 mjeseci ne bi se znalo ko pije ko plaća
eh da su bogdo pare od MMFa otišle na prave projekte i izgradnju infrastrukture (ko u normalnim zemljama) :(
ne postoji niti jedan valjan razlog zasto bi opstine vracale drzavne dugove, ako u vracanju dugova opstina ne ucestvuje drzava.