Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja gledam pornice na samsung LCD_u i mogu vam reci da je extra
Pa normalno da će Samsung. Neće oni prodavači muda pod bubrege što misle da vječno može 3.5" display i home button biti interesantan nekome. Vrijeđaju inteligenciju vlastitih kupaca a oni opet kupuju, i šta onda imaš tu pričati sve je jasno zašto su iSheeps.
@meth Vjeruj mi da je to samo pusta prica ovo ono... Priznajem pogovornik sam Apple proizvoda, al uz to mi je proslo sve i svasta kroz ruke... Vjeruj da ljudi koji bas koriste mobilne telefone maximalno sto je moguce, ma na sta presli opet kazu iPhone je iPhone...