Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlasnik zeli u SAD kako bi spasio svoju GUZICU !
Može on preko advokata prodati šta hoće da se ne makne iz Bijeljine, začešljao se da strugne forever.
@odliv mozaka baš tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jao suplje cuj da ode u USA da proda nekretnine hahahahah pa ako mu daju dozvolu ovo je bas cirkus
Stara bitanga, čuj mu spike :) duvaš ga matori, baja te nasamario
Obrve kao u Krajišnika.
Sta kaze na slici. Dovde sam u gov....ma
FOBIJA: Nemate opravdan razlog za strah. Sud BiH nije opasnost za Vašu stražnjicu.
Ovaj ljepsi i od Vucica.
isto deda iz mrtav ladan.... u pederskom odelu.... hahaaa
hahaha
vidi mu se na faci koliko je posten, ko zadnji boss u igrici
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik sastaće se sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom u četvrtak, 22. septembra, u Moskvi, javlja RTRS. z kabineta predsjednika Ruske Federacije potvrđeno je da će sastanak biti održan 22. septembra, rekao je šef Predstavništva Republike Srpske u Moskvi Duško Perović. – Riječ je o sastanku u okviru redovnih konsultacija o raznim temama – naveo je Perović. Ova najava je dokaz da je Rusija potpuno uključena u aktuelna dešavanja u Bosni
Bogu hvala , ovo sve ide uz Ruski blagoslov.Dr S
@makro1994 sta imas od te rusije ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad god otvorim Klix ova nakaza ne prepadne.
prvo nek sredi obrve
Može on nekretnine prodati i preko PIK-a ....
Niposto da utekne sijedi dzukac vec pod hitno i njega i one sto je decenijama sa njima bivao u materijalnom braku u CORKU dok sve malverzacije ne isplivaju na povrsinu.Pusti njega,pusti Ruse sutra mozda Kineze pa doci ce u pitanje i likvidnost citave drzave
Uplašio se. Ako se likvidira banka, biće još likvidiranja. Moraju se pokriti "stvari", a za to treba lova...koje nema. Pa bolje da kidne na sigurnu lokaciju.
Kad ste mogli pustit ratnog zlikovca Đukića, pustite i ovoga, svakako se neće vratit ...
Pavlovic i Bobar Banka , cisti kriminal i veoma drska kradza "drzavnog novca" od strane SNSDa i Dodika , Dodik je ekonomski potpuno unistio RS i to na veoma lagan i proziran nacin , medzutim narod ko narod sve to aminuje samo da ih Dodik zabavlja sa referendumom i populistickim forama , ali jbg to je realnost to je Balkan, kod Slobe bio gazda Jezda kod Dodika Pavlovic potpuno isti obrazac , a pare na Kipru na privatnim recunima a vi Balkanci oko referenduma i ginite.
@soprano071 Pavlović banka nije zadnja, ima još Moja Banka. Ona također ide u likvidaciju.
@Satoshi Nakamoto Nova Banka , moja greška.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)