Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci da nisu nista radili, sad bi bili bogatiji za 550 miliona :)
inace nit dajem lajk nit dislajk samo u razgovoru i postovanju izmedj, a ti si me tacno natjerao da se vratim ponova na clanak za lajk tebi. :)))
Legendoo!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine. Hahahahahha ma mrš, crknite svi ljigavci genocidni.
Balince daj opusti se malo.
@barjaktar Posisaj ga kmetu.
Bogami došao je vakat da majka RUsija otplaćuje boljem entitetu kredite ili tata Vučić preko najbrže rastuće privrede u EVropi - Srpske. NE još neg, već od ponedeljka ! :))))))))))
Zivo Putin i majka Rusija...EEE Srbi ne zivi se od gusala i izmisljenih junaka (Kraljevica Marka).Bratuska neda pare Dodo uzima sakom i kapom..Sve se to radi u ime Pravoslavlja..
Janjičaru samo ti vodi računa o rezervatiću od 23 posto to je od poturceno janjicarskog plemena i tamo kako vidim sve fercera svako malo neko u ISILu skikne.
@barjaktar Vodio bih ja da nije usiju ko tebe,pa nepadate sa svake strane..Propane vam banka pa kmecite za pare djubrad jedna
HITNO ZATVORIT ovog gutača narodnih para ...!!!
....nije gutač nego perač......
Strane investicije u zemljama tranzicije su najveca prevara, jer strane firme uz pomoc politicara i podsticaja izvuku kapital iz drzave i ostave radnike i drzavu u dugovima i na cjedilu. Naravno, politicari to negiraju, jer svaka strana firma ih debelo potkupi.
kako to??pa zar Milorad nekontrolise situaciju??😂
raditi s naftom i biti u gubitku !? nema smisla
Baš me čudi hahahah
od "zlatne" koke pretvorise rafineriju u svinju koja je zarazena, tesko nama s njima.
BRAVO Rusi,samo cepaj,genocidna tvorevina se mora finansijski dotuć, lijepog posla je do sada urađeno
Eto haj ti sad reci da se u Srpskoj ništa ne povećava i ne dešava !! Ih kad sad dioničari navale u BOLJI ENTITET !!
mashalla