Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, ako mi neko mazne karticu može odmah da je koristi bez mog PIN-a. Cool, baš se osjećam sigurno i zaštićeno...
pa eto, šatro su stavili limit do 30 KM tako da lopov ne moze kupit nesto velko odma. Moze jedino u Konzum ic po namirnice, a i to iz 5 puta hahha il kupit zalihu cigara za godinu
Do 30 markica jesl procitao clanak? Znaci shvaris da si izgubio karticu zoves banku i odma je blokira. A drugs stvar licni dokumenti se cuvaju ko oko, bar kod mene je tako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako ti neko ukrade karticu prislonit će ti ga samo tako
Nadam se da ovo znači da možemo očekivati skori početak korištenja Apple Pay-a u BiH :)
I ja sam bezkontaktan
Pomalo zlocesto,al...svaka cast Majo,samostojece ! :)
Rijec "sigurnije" se 5 puta koristi u tekstu, ali nijednom nije objasnjeno kako je to sigurnije placanje bez PIN-a nego sa njim.
twin turbo dobra ultra dugo-oćekivana vijest o kiču
Ne dopada mi se! Znači, u slučaju krađe, ili da izgubim karticu, svakih 30KM nije moje, sve dok je ne blokiram!
Kada je u pitanju uzimanje love na bilo koji nacin, onda napredujemo u svakom smislu :D
a šta ako ima neko taj uređaj i hoda okolo a ja imam takvu karticu, i on me uhvati i skine mi 30 km?
Jbt, ovo se u inostranstvu koristilo jos prije vise od 5 godina, a kod nas tek sad stiglo.
...prva prava beskontaktna transakcije će bit kad ti tgovcu rečeš "hadžo, pošalj mi to na kućnu adresu", on tebi reče "vazda paša, evo namah" a plaćanja uopće n e m a :)
To je jebanje preko telefona. Kosta po minutu vise od pravog jebanja za one koji placaju. Ali neki vole i to inace nebi postojali ti telefoni.
Kakve su ovo čipke kod voditeljice :D