Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta ja imam od toga?
Bolje skole, bolje ceste i autoput, bolje bolnice, vecu sigurnost, ...
i umjesto da ovo ide u privredu i reforme. sve je otislo na povecanje plata, pa ce za 2 godine biti kuku majko
Moze li malo sjecanog bureka?
Odmah plate parlamentu povecati
valja uhljebe poplacat
Malo Aman nista koliko je crnog tržišta
Znači, veći prihodi za 6,61 %, a inflacija je 15 %. Svim pismenim ljudima ovo bi trebalo da znači da smo u manjku za cca 8 %.
Naravno, pa sve je visestruko poskupilo, logicno da su i prihodi od pdva porasli.. Novalic je cijelo vrijeme tvrdio da su on i njegova vlada omogucili "porast prihoda", i moram se sloziti da jesu jer nista nisu ucinili da zaustave poskupljenja. Vodite racuna da je to covjek koji ne zna ni dugme na sakou zakopcati, ni masku staviti ali smatra da je relevantan kada se radi o izboru ventilatora. 😏
A poseban račun 0,25 a ceste nam ko makadamski put.
A koliko su kucni budgeti u minusu???fadilova i bahketova vlada nista nije vracala samo je sebi trpala u djepove...sada da vidimo kako ce ova nova???
A nema para za neplodne brakove u Mostaru jer nisu ni apartmani prijavljeni.Fiskalna kasa misaoni pojam.
To nije nikakav napredak nego novac UKRADEN od nas. Zato država i ne radi ništa protiv poskupljenja.
2022 Gorivo bilo skoro 3,70km pekari najavljuju poskupljenja na N1 baš tad gledao i za dan dva cijena hljeba 1,70KM,evo sad smo u 2023, nema Corone,nafta oko 2,50 KM ali cijena hljeba i pekarskih proizvoda nije pojeftinila nego konstanto raste,pa kifla obicna veličine cigare 0,5KM ma dajte molim vas sramota i mediji su krivi što non stop o tome ne pričaju kako bi uticali na prozvođače+što struja još nije poskupila A kad to bude hljeb ce otici na 3 KM.
Cijenama do neba lako je budzet napraviti
Budzeti puni, a dzepovi gradjana prazni, sve je preskupo
Cijene u 2022 vece za 30 posto u odnosu na ovu godinu. I kad saberes kupovna moc stanovnistva manja nego prosle godine.