Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi kraljevi, preko zime ce je graditi. Bas me zanima kako ce stubove postavljati kada bude i po tri metra snijega. Carevi nasi! Kakve se samo patkice pred izbore bacaju narode u oci.
Ah, kod nas je sve moguce, to je do sada jasno. A karte sigurno nece biti jeftinije, mogu samo skuplje, tako je kako je, kada vide da mogu onda i hoce.
@zizo Pa pri izgradnji same žicare se racunalo i deminiranje planine, ne svatljivo je da živimo u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a prva planina je minirana.
da hoce biti jeftinije karte...
daj zicaru od hrasnice do vrha igmana,sta ce mi trebevic minirani
Kada ce se poceti raditi na žicari iz Sarajeva ka Trebevicu?
superiska