Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupo mu
podrzavam zastitu nasih prirodnih resursa i ljepota, ali budimo realni - na sta lice Konjic, Jablanica, Mostar... Ne zna se koji je grad prljaviji, koji vise smecha baca u rijeku, a sad odjednom napadi na ono malo ekonomskog prosperiteta... METI, METI, METI ISPRED SVOGA PRAGA!
jebeš prirodu,svijetu treba struja
Ante Markovic ope nesto zakuhava. Ovdje ga u Bosni dozivljavaju kao Titu, pa covjek iskoristio to. A niko i ne pominje kako je prije tri godine Markovic ojadio Makedoniju svojim ekonomskim savjetima zbog cega su sada na sudu. :=)
pa zar nije svjetska banka nedavno bila protiv neretljanskih hidrocentrala
Vijest iz "SB": Ante Marković preselio u Sarajevo NERETVO CUVAJ SE, PRVA SI NA UDARU NOVOG "Giganta"! Ekoloska Patriotska ligo-pripremaj se za bitku.
"Osniva se novi bh.gigant-Tehel" OSNIVA SE GROBAR PRIRODNIH LJEPOTA BiH. Hoce li im Ante Markovic biti glavni strucni saradnik. I : "Sikter od Une,Neretve,Sane..." Eto vam sunce i vjetar pa razvijajte energetske potencijale.
Udruzuju se da bi unistili nasu prirodu.Oni su opasnost za nase rijeke,sume,zrak... E,necete !
cu novi koji su prethodni urednice?