Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logicno, ti se boris za sebe i za svoje, nismo ni ocekivalo da ces o nama brinuti. Sto se tebe tice PDV bi mogao biti i 30% sta te briga.
ali oni vode našu ekonomiju. Mi ako kolonija samo možemo da slušamo :D
Placajte i šutite ostalo je do nas
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prestanite im davati pare mamu vam jbm
Ma smaknuti sve nase politicare koji igraju kako ovi dirigiraju, to znaci drzavni udar izvesti i zavrsiti jednom i zauvjek sa svim ovim lopovima i ublehama
I onda se pitamo gdje su pare od akciza ... Koja smo mi telad majko moja ... Politcki aparat nam toliki da ih ne mozemo nahraniti sa jos vecim akcizama ... Ali svaki se svog tora drzi....
nema razloga da napadate lika iz MMFa,njegova je briga da se krediti dani vrate....vaš problem je u političarima koji su uzeli kredite....a krediti se moraju vratiti, naraditi će se političari da vrate sigurno....kada čovjek ovo vidi imali su pravo komunisti sa konfiskacijom nelegalno stečene imovine...
Lagano se bivšim Jugovićima otvara Pandorina kutija koju su odabrali jez, jez, jeza uuuuuuu
majku vam lopovsku vama je dobro sto vise para i budzet jer znate za pohlepu politicara.
Pa normalno ahahaha...ja sam za to da dignemo kod vas par milijardi odmah, koliko sutra, i da povecamo plate parlamentarcima za...ono koliko god ima da se podijeli...
Nabiti govno debilno iz drzave. MRS PASCE!
Dodji ti i radi u BiH za 7 ili 8 stoja pa pricaj o tome isto tako!
Dokaz da entitet rs radi u potpunosti po zahtjevima zapadnih sila, oni su ga i napravili a i dodika, i dovezli na m 113, kome nije jasno taj nije u vinklu. Znaci dodik je covjek koji ispunjava njihove zahtjeve ali uz tenzije. Uz dogovor ne dirajte mi moje blago. Isto moj komsija Drago , sve pokrade i kaze ne tucite, odradicu sve.
Izbaciti ove iz zemlje i ovisnost o njima, prioritet 1.
I ovog je mile kupio za litar brlje
Logicno, jedva cekaju da se svi iselimo i da njima peremo guzove po starackim domovima, a da ovu saku jada od drzave podijele na 3 dijela.
Kakvi lihvari i neprijatelji...
Sto bi rekle ove "online gazije" - Noorod znooo nas najbolje zaduzi da kcerkica dobije hotele i da se zbrinu ahbabi sa grbace naroda. Neka nama nasijeh sto bi rekli new age Vogoscani (East Bosnia Seljaks).
Ne postoji gluplji narod od nas,svi u BiH,kad je nafta bila 3.9 cijene u nebesa,sad gledam nafta 2.7,cijene iste i vece svaki dan.Ovakvi kao ovaj,i nasi sa 5000 km i vise ,podrzavaju,dabogda se o sebi i svojima zabavili.A vi narode sjedite i sutite,je.ite se.