Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja dao marku i po za hljeb
Puno....imaš u Merkatoru za 0,9km
Ja i on zajedno imamo 140 milijardi dolara i 12km 🤣
znaci 29 milijardi je da zivi 50g i da troski svake sekunde pola miliona mogao bi mozda potrositi sve. nekom je pola miliona i vise nego dovoljno za citav zivot, kao npr prosjecnom bosancu. znaci za iste pare da pokloni ih bosancima mogao bi rijesiti 58.000 ljudi, to je kao opcina stari grad sarajevo, al nece on to..
Zaradio na zidovskim berzovskim manipulacijama, cime ce nastavit rat u Gazi
Kaze samo pati od twske kurcobolje nedobog nikom
njemu je isto ko i meni kad zaradim cenera, mozda meni cak i bolje...
svaka cast Marku Zukervukovicu iz Doboja ! Srbija je ponosna na tebe
Pa ako već tako lako dolazi do novca,zašto ne donira koju milijardu za sirotinju u svijetu. Svaki dan u Africi,djeca umiru od gladi a bogati hajvani postaju još bogatiji.
Ja jos pijem jutarnju kahvu sto znaci da imam sansi
Ja portošio 29KM.. imam jos 17KM
Od ove naše omladine na žalost se ne mogu napraviti debili, oni su to odavno postali, najviše zahvaljujući Prekodrinskim prostaklukom, primitivizmom i turbo folk orgijama.
FUKARA
Novinaru, debilcino, nije zaradio, nego je ukupna vrijedkost dionica skocila. Sutra ce da padne, prekisutra opet da skoci. Zbaci li to da ce svaki drugi dan da zaradi? Klix treba na ignore jer su oostali klik portal u pravom smislu te rijeci
Zaradio je on qhuraccc moj
jA da iMam paRa ko on kupijo bi sEbi 4 aLu fEluge za svog gOLfa 2..... :(
Stvarno ludnica. Juče je bio nasaslušanju ispred kongresa i majkih djece koja. Su zbog seks ikspoatacije izvršili samoubistvo.
Samo kako Senat kaže i zarada nije problem.