Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
menadžment svake banke je plaćen basnoslovno za ove prostore, mala raja radi za plate kao u trgovinama.... ograničiti primanja u Državi svima na 2.500,00KMu naredne 3 godine i to da ima Predsjednik države sa svim primanjima na mjesečnom nivou i eto para u budžetima. stranke ne finansirati iz budžeta, davanja poput plaćanja stanarina poslanicima, odvojenost od porodice i sve slične ublehe pod hitno ukinuti..... ima para samo se prosipaju i ne idu tamogdje treba, u zdravu privredu.
@gooUser1602939027 BRAVO!
Pitate li se kako će radni ljudi bez posla pregurati, za banke i one koji su na budžetu, uhljebe se ne treba brinuti.
Jel se ovdje prica o onima koje su prosle godine imali preko 250 mil dobiti. Sto direktori imaju stotine hiljada bonusa. Dajte molim Vas. Pa ne mogu svi patiti ovu situaciju, a da banke ne osjete
Ovaj mali papčič je iz Tuzle došao nama ovde da pametuje! Sbb ograč i fahrina pudlica!
A glupog naslova...... bas se brinem za banke.....
Vas iz te lopovske agencije treba pohapsit. Dozvolili ste bankama da legalno pljackaju građane.
E plaho se za banke sekiram, oni su mi u top 5 na listi za sekiraciju...
Znatno manja profitabilnost od premija na kredite, ali ne pomenuste koju vrijednost ce banke dobiti od zapljene nekretnina biznisa i privatnih lica koje plandemija zavali u bankrot.
Evo sjedim i PLAĆEM, rasplakala me NEIZVJESNA SUDBINA zelenaških banaka !!!
Postacete vlasnistvo banke i bubrezi i jetra i ono malo mozga sto vam ostane. I vakcinu ce vas natjerati da primite, a onda ce da vam kredit smanje.
ojjj tuge Allahu dragi pa kamen bi zaplako
Ja ionako nemam banke
A da organizujemo neki humanitarni telefon za banke? Svako po 2 i eto mjesečno 5-6 miliona.
Da svi izgore, ne bih se ni okrenuo
Ma jašta će , samo će obračunati kamatu na kamatu zbog kašnjenja plaćanja i nema zime za bankarski sistem. To je isto kao da napišete da će Faramceutska industrija propasti
Sta ce biti sa kamatama!??- PROPALE KAMATE DA BOG DA!!!!!
Ne znam kako ce, ali znam da sam u ovoj krizi shvatio da mi je banka najveci dusman kojeg imam. I tako cu se i postaviti do kraja zivota.