Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ukupnom iznosu unutrašnje zaduženosti Federacija BiH učestvuje s 32,8 posto, Republika Srpska sa 67,1 posto... HAHHAHHAH potrosio D-DICK :) :) :)... Federacija je odron, ali je za RS ...SINGAPUR!
@MartiMisterija glupane , opet lupas ....stvarno brukas sebe i te skutore koje predstavljas
@MartiMisterija pa čak i ta brojka za vanjski dug 53% Federacija i 46% RS, kad se uzme u obzir da Federacija ima haman duplo više stanovništva znači da je RS po stanovniku daleko više zaduženija i u smislu vanjskog, a pogotovo unutarnjeg duga.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
svaka čast ova vlast je najbolja ikad, drago mi je što ću ih birati a ne živim u Bosni nikako haha
@noviboosman345 sprska sta ?
koja vlast?
Gdje mindza stari Alkaru
Prošli mjesec novalić i zvizdic rekoše da je ukupan dug 7 milijardi... neko laže... ko li je. I kako moze biti smanjen? Ne manipulirajte brojkama,povećan je za 2 milijarde samo što imate grejs period 1 godinu a tom transom ste zatvorili 744 miliona i to prikazujete kao uspjeh?!!
Ko ovog lika zaokruzi na onom listicu, ne mogu da skontam.
Jel mogla neka druga slika biti? neda mi se čitati zbog ovog klosara na slici
Dobro sto vas ovog gargamela ste stavili. Mogli ste neku lijepu djevojku postavit da procitam clanak u miru, da nemam poslije nocne more.
pošto se uvijek nanovo zaduže... mi ćemo preko akciza i povećanih cijena plaćati ove kredite..da bi se u državne službe uposlilo još barem 1000 ljudi unatoč moratoriju
strumf bjezi u mirovinu, dosta je i tvojih ubleha
eto gdje odoše pare od UINO i poreza općenito
Vanjski dug je u dollarima, koliko smo bili dužni dollara tada a koliko sada?
Dobra je vijest da je javni dug smanjen, a unutrašnji dug EMITOVANJE TREZORSKIH ZAPISA povećan za MILIJARDU KM ! :)) Pa jednom će se i taj unutrašnji dug morati vratiti, zar ne ? Tako je ! A kako ?? Pa povećanjem spoljnjeg. ILI UZIMANJEM SKUPIH KOMERCIJALNIH KREDITA OD FRNAŠIZA STRANIH BANAKA U BIH, kao što je REIFEISSEN. :)) Dakle NE VJERUJTE OVOM PREVIJANOM HERCEGOVAČKOM MAFIJUŠU I KLADIONIČARU NI RIJEČ !
Idi u penziju zabac. Ne znas brojeve vise
Koliki je ukupno dug koji ce i moje pra pra unuce morati vracati mamcu vam ...
Kada vidiš variranje dolara, u kojoj se valuti i računa dug, sa KMom, shvatite da se dug nije smanjio.
lazete ko psi... samo da vas narod opet bira... furdo pogana sa sakoima i kravatama
ko je ovoga biro turci iz bosne ili hrvati iz bosne, to treba razmotriti