Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo sam se nasikiro! Haj da im skupimo da se oporave, humanitarni broj 091-457-457
Ma ima Bake u trezoru, nek se ne brinu... Posudit ce Bake ako zagusti...
Ti ljudi i onako nisu biznismeni..to je birokratska mafija.. blago englezima pa su ih se rijesili
da pocnemo da prikupljamo pomoc?
normalno da je zeznuto kada se izadje iz europske unije, ali samo na pocetku, ubrzo ce se sve to vratiti na normalu i kako vrijeme bude prolazilo bit ce jaci nego sto su bili u eu...
Previse si hrabar u predvidjanju
-- Brexit smanjio broj milijardera u Britaniji, sada ih je "samo" 106 Mi u BiH imamo samo 90 ! Naime toliko je oprano MILIJARDI dosad u BiH prema evidenciji evropskih agencija. Ako BiH nedaj bože ikad prismrdi Eu taj broj će i U NAS NAGLO PASTI ! :)
Brkaš milionere s milijarderima..
@CRO-ERO Ih kamo sreće da brkam, niko sretniji od mene ne bi bio. Ali tolika nerazjašnejna ubistva pa i dominsitra policije Leutara OBJAŠNJAVAJU SVE !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)