Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma katastrofa od banke, jako neljubazni i neprofesionalni radnici koji ce ih kostati propadanja. Tek los period za njih nastoji, bili su na pocetku dobri, ali sada su katastrofa po svemu, to kad jos klijenata potvrdi pada rejting i ode to kao sto je i RF banka dozivila bio sam i tamo pa su me molili da se vratim, kao i ovi sada , jer ce izgubiti veliki broj svojih klijenata. A svugdje cu da ispricam svoja losa iskustva sa ovom bankom.
Najgora usluga, iskustvo korištenja Payoneer kartice na njihovim bankomatima nocna mora, neljubaznost preko telefona i emaila, preskupa aktivacija usluga, odjava usluga, sms obavjesti cesto ne dolaze. Dzaba vam certifikati :)
Cestitke, samo sto nije prva, jer je Raiffeisen certificiran 2014 prema PCI DSS-u i redovno se recertificira.
Jel ti dobra plata u Raiffeisenu? Redovna i to ?
Bez obzira na ljubaznost koja vas docka kad udjete u ovu banku,nedostatak bankomata je ,za mene, veliko NE. Rajfa i Unicredit su po tom pitanju daleko ispred ostalih. Tu sigurnost koju navodite nista ne znaci prosjecnom korisniku.
Reklama za banku.hahahahah.sad necu namjerno koristiti tu banku.