Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma djaba vam suplja prica i dokazivanja Rajfajzenovci, Intesa vas je prestigla :-) Prvi se pamte, ostali su samo blijede kopije :-)
a u Moja banka placanje svih racuna bez naknade preko neta,.,.
Gle gle Raifajzena sto se gura .. smijesni ste. Budite gospoda pa pruzite ruku kolegama iz Intese. Cestitajte na inovativnosti i recite ok kasnimo par svjetosnih godina, ali nije problem, sad cemo i vas kopirati kao sto smo kopirali i Unicredit za karticu.
Meni se cini da je ovo bhtelecomova inicijativa i to i sa Intesom i sa RF. http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M521cd30b014.html
@Moamer. nisam Raifajzen cak sam ih htio i tuziti zbog cestog uznemiravanja sa broja 033-755-010,filijala Ilidza,nego sam podavno citao da Raifajzen uvodi ovu uslugu,ti si me natjerao da trazim objavu,ovdje mozes i sam procitati. https://raiffeisenbank.ba/bhs/menu/view/633
Cini mi se da je Raifajzen prije nekog vremena najavljivao istu uslugu. Usluga je dobra samo malo kasne,mislim da su banke u BiH davno trebale napraviti slican sistem placanja ali za sve komunalije. Pitam se zasto nebi mogao skenirati sve neplacene racune,logovati se na svoj bankovni racun i poslati iste banci da ih plati putem moga tekuceg racuna. Hvala BH Telekomu sto bar oni stede nase vrijeme,bankama izgleda odgovara da vide koliko imaju ovaca ispred sebe. Evo jedna ponuda svim bankama koje imaju filijale u Sarajevu,prva banka koja mi omoguci placanje svih racuna na nacin kako sam gore opisao ili neki jos bolji nacin ja cu postati njihov klijent odmah.
Dobar potez Intese .. a dobra stvar i za klijente. Dosta vise gubljenja po pola sata-sat u redovima za placanje racuna.
Sa popustom ili ?