Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA mafija je unistila?
mala banka i nebitna ali ..zanimljiva vijest...za neke:) 500 godina banka radi/500 godina firma radi.?! to je za nas dalje od saturna,a italija nije daleko?! zasto mi nismo imali dovoljno pameti pa da uzmemo 5 deka znanja od komsija? :(
nekako i mogu shvatiti geografske i putne poteskoce ali eto vec godinama imomo ove kutije za komunikaciju. prozor u svijet znanja i opet...nista.
trudim se da sto manje ukljucim u takve diskusije. dovoljna mi je sopstvena glupost i ne trebam nadgradnju.:))
Union banka zakon haha
SVE BANKE TREBAJU PROPASTI ! ! ! !
gdje ces onda kredit dici?
da nema kredita i kamata narod bi bolje zivio !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Loši poslovni potezi mogu zaljuljati svaku firmu, ali ja ne zaključih iz ovog priloga da je banka propala, nego da je zapala u finansijske teškoće, te da ne može finansirati grad dok se ne izvuče iz istih. Čeka ih težak period, ali ne nužno i propast, ako se potrude..
Brate ti bas ovo analizirao stavim ti ga pod bradu... Okupaj malo majku, i radi nesto korisno , lizi nanine tabane. ..
Klinac, fataj se knjiga i ne smaraj.. A ako ne znaš šta ćeš sa svojim udom, pa ga nutkaš po klix-u, odreži ga i ne treba ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Obistinila im se najgora kletva: Dabogda imao, pa nemao. Političari svih vrsta su svugdje isti. Pronevjera i korupcija je jednaka. Kod njih je slučaj da se radi o milijardama a kod nas o milionima.