Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bugari su SAMO zbog geopolitičke pozicije ušli u EU. Zar netko misli da je to Bugarska zaslužila? Njiohov premijer Borisov je body gard- tjelohranitelj , bivsih komun.političara.. on je nesto kao Dodik (RS) , samo se zna tući ! Ha, BUgari su ne svojom krivnjom ,niti zaslugom formalno u EU a mentalno u Rusiji.
dobro pazi sa kim kafu piješ
Nek izvoze u SAD, u čemu je problem, učestili su im u posljednje vrijeme ove hijene iz prijateljske Amerike. Samo zamislite koliko čovjek treba da ima nepoštovanja prema sebi, pa da se natjera da odustane od tranzitnih prihoda od Južnog toka (ništa ne radeći) i još izvoz svoj unazadi, bravo za ponosne Bugare
@milers Bugari to rade, jer su sa SSSR-om vidjeli samo JAD I BIJEDU!!! Ako nista, danas barem imaju 5% nezaposlenih, iole nove ceste, konacno zavrsena 2 autoputa, novu Nukleranu elektranu, novi aerodorm u Sofiji, Burgasu i Varni, novi metro u Sofiji,... Za vrijeme "ruskog" komunizma su imali qurac! Jugoslavija je za sve njih bila Zapad! A danas nam se Cesi, Poljaci i ostali smiju, jer smo za njih bijeda!
bugar , ponosan! u pitanju druga Kvaka22 !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)